marek.t Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=48581177 :blink: kurczę coś mi się to nieprawdopodobne wydaje, moze ktoś sie wypowiedzieć na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Trudno powiedziec, aczkolwiek jest to kolejna "sciema". Hmm: Sposób na zyskanie dodatkowej przestrzeni na dysku polega na odtajnieniu ukrytej partycji. Takie ukryte partycje są powszechnie stosowane przez producentów dla celów serwisowych, np. do zrobienia na niej kopii partycji, którą później serwisant może odtworzyć, jak klient coś popsuje.To mi wyglada na jakis spisek producentow HDD, ukrywaja przed nami miejsce, poskarze sie do WD :P Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 1412044[/snapback] Ukryta partycja czy jakos tak to bylo - nie trzeba kupowac.. wystrczy poszukac. Osobiscie nie testowalem i nigdy nie spotkalem sie z kims kto sprawdzil i mial pozytywne wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 byłoo ściema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 :lol: :lol: :lol: Pełno takich podobnych guffien. Dla mnie to 100 %-owa ściema !!! :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Czytałem kiedyś o tym. To działa, ale jedyna wada tego tricku to to, że takiego przerobionego dysku nie da się oczyszcić z błędów i błędnych plików. Poszukajcie na necie, a napewno znajdziecie szczegółowy opis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Opis jak to zrobic mozna znalezc tutaj i tutaj (oryginalna wersja tekstu). Wynika z niego, ze jest to blad Ghosta i mimo iz widoczne beda dwie partycje o takiej samej wielkosci to zajmowac one beda dokladnie ta sama powierzchnie dysku. Jesli chodzi o aukcje to sa 2 problemy. Po pierwsze nie sadze, by opis nalezal do tego goscia. Jest to pewnie kopia ktoregos z tlumaczen. Po drugie napisal, ze dolacza rowniez program, a wiec odpowiednia wersje Norton Ghosta co z kolei jest nielegalne ;) Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...