smallbit Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 mam mały problem mianowicie 3d studio max 5.0 zawiesza mi sie w momencie gdy przechodze do ktoregokolwiek rozwijalnego menu probowalem rozne wersje mam świeżego xp wiecie co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A jaki masz sprzet? A czy probowales z inna wersja 3d max'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Próbowałeś różne wersje czego? A ile ramu, jaka grafa, czy jest SP któryś? A w ogóle to podejrzewam, że to wina cracka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallbit Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) SP2 radeon 9200 512 ddr twinmoss 400 ten sam 3d kiedys mi chodzil u kumpla dzisiaj sprawdzalem na rive tnt i dziala wiec pomyslalem ,ze mam cos z systemem albo co ..... jutro robie formata jak nie zadziala a probowalem innego i sa te same objawy ; przelecialem dysk ad awarem ; zrobilem defraga i zeskanowalem wiry i nadal to samo !!! Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez smallbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 3D studio wymaga bardzo stabilnego komputera, niekiedy prime przechodzi kilka godzin a 3d studio sie zawiesi po paru minutach pracy... Jednak nie mozna wykluczyć nielegalnej wersji która moze się zawieszać niekoniecznie z winy komputera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Jaki system grafy wybrales (oGl, directX, soft), podaj stery, ja na radku 9550 smigam juz od dawna i bez problemow. Prima nie przechodzi a 3d max pomyka nieraz przez tydzien przy renderingu animacji. Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez BeerdMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallbit Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wybralem d3d mozliwe ,ze to przez to ?? bo u qmpla wybralem software na tej rivie ( a co do sprawy stabilnego kompa chyba nijak sie ma bo qmpel (ten od rivy) ma system chyba roczny wszystko muli na maxa itp a wczoraj pracowalem na 3dsmax ponad 5 godzin i bylo ok (nie mowiac o predkosci renderingu))) sterow teraz nie podam bo jestem w pracy ale wieczorem sproboje zmienic na software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallbit Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 nie pomogło ciagle sie wiesza ( ale zauważyłem ,ze po ok 30 sekundach sie odwiesza i robi to czego od niego wymagam ) byćmoże jest to związane z tym ,ze znikają mi ikony na pulpicie ?? jutro robie formata :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...