bjabrzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) siema pisze z klawy ekranowej wiec sie nieczepiajcie :mur: wczoraj siedzialem sobie na kompie i przestala dzialac myszka (zdaza sie trzeba zrestartowac kompa i jest ok)to restartuje wlaczam ok mycha chodzi ale klawa nie to wymieniam bateie ale dalej niedziala . :mur: probowalem juz wszystkiego i nadal njc ale co dziwne w biosie klawa dziala :blink: pomozcie!!! klawa to logitech cordles keybord w komplecie z myszka Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 sproboj przeinstalowac- odinstalowac sterowniki od klawy, moze ktorys port sie sypna na plycie glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 przeinstalowywalem juz i nic nie dalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a jak kompletnie odinstalujesz to dalej nic? sproboj w trybie awaryjnym moze tam bedzie dzialac? jesli tak to raczej cos ze sterownikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 podlaczylem inna klawe i tez nie dziala a jak instaluje drivery logitecha to wyskakue System Windows pomyślnie załadował sterownik urządzenia dla tego sprzętu, ale nie może odnaleźć urządzenia sprzętowego. (Kod 41) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) ej a mozecie dac link do windowsowskich sterow? NO TO JAK ? WIE KTOŚ JAK NAPRAWIC KLAWE? :mur: Edytowane 14 Maja 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Proponuje FORMAT C: :) Jak nie pomoze to ...serwis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 format pomaga ale moj win jest juz zoptymalizowany podemnie i ma 2lata i 8miechow ^^ wiec przed wywaleniem go bronie sie rekami i nogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 1. USB czy PS2? 2. Zwykla na PS2 dziala? 3. Jesli jest USB i mozesz podlaczyc do PS2 (przejsciowka - o ile taka istnieje) to zrob to.. 4. Jesli USB, to sprobuj innego portu - np z przodu obudowy (o ile jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) to jest zestaw klawa +mycha z jednym odbiornikiem od ktorego odchodzi usb i ps2 klawy i zwykla tez nie dziala Edytowane 30 Maja 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 hym może jednak coś się na płycie posypało :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 podłącz do innego kompa na próbe - powinna działać bez koniecznosci instalowania żadnych sterowników. jesli nie pójdzie to sprawa jasna - klawa Ci padła (ale jesli sie nie myle masz na nia 5 lat gwarancji) inna opcja to sprawdz jeszcze raz baterie. ja mialem z moja problemy dwukrotnie: - raz pierwszy sprzedali mi stare baterie :/ - raz drugi zmieszałem ze sobą dwie pary różnych baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 A ja powiem tak jezli to jest klawiatura radiowa to gdy zmieniasz baterie w niej to poznije musisz wcisnać pod myszka i klawiatura takie male guziczki aby odbiornik je mogł znaleźć jeżeli nie to to padła klawiatura też mam poodbna klawiature Logitecha i zawsze tak mam jak wymieniam baterie musze ja wtedy tak jak by restartować. Co wiedziałem to napisałem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no dokladniej to pierw connect na odbiorniku, później connect pod klepałką właśnie przed momentem, zaraz po napisaniu poprzedniego posta klawiatura przestala mi dzialac :D to sie nazywa zlosliwosc :) bateryki padly bez ostrzezenia (w sterach bylo "battery level is fair") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jeżeli klawiatura, jest na PS2, to raczej martw sie o płyte, a nie o klawiature, miałem swojega czasu dziwny pad najpierw myszy a potem klawiatury i winne było mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred_fn Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Wez sobie klawe pod USB. Mialem ten problem. Jednakże szukam wyjścia "alternatywnego" (znaczy innego) :blink: :blink: :blink: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...