Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam pytanie dlaczego jak używam dentki 20.83 wszystko jest git a gdy instaluje np.30.83 ; 40.71 czy 40.72 nie mągę odtwarzać filmów DVD i system nie przechodzi testu 3D Marku 2001SE konkretnie wyłacz sie na Point Sprites.Jaki detenatory byście mi polecili aby znikł problem ? A i przy starcie Windo... wyskakuje błąd NvCpl.dll .Napiszcie jakąs PORADE na dentkach 20.83 w 3D marku 4200 pkt. Czyżbym używał wersje BETA ?[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 do gf2 najlebsze będą fachmany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 czyli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam pytanie dlaczego jak używam dentki 20.83 wszystko jest git a gdy instaluje np.30.83 ; 40.71 czy 40.72 nie mągę odtwarzać filmów DVD i system nie przechodzi testu 3D Marku 2001SE konkretnie wyłacz sie na Point Sprites.Jaki detenatory byście mi polecili aby znikł problem ? A i przy starcie Windo... wyskakuje błąd NvCpl.dll .Napiszcie jakąs PORADE na dentkach 20.83 w 3D marku 4200 pkt. Czyżbym używał wersje BETA ?[/b] JAKI SYSTEM? Może win XP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 to są dentki przerobione przez tego gościa (naprawde dobre używałem 8) ) możesz je znaleźć tudentki fachman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 a jak już nie chcesz kożystać z fachmanów to zostań przy 20.83 albo 23.11, 23.12 a bo zapomniałem jak instalujesz nowe dentki to odinstaluj stare nie będziesz miał wtedy błędów. Nowe dentki mają zawsze więcej sterof (pulpity i inne badziewia) jak to zostawisz to starsze tego nie wywalą ani nie podmienią i będą zwiechy 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 a oco tam biega któy plik wybrać Sys.oper WIN 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...