Skocz do zawartości
Morris_Moore

to jest dopiero WC

Rekomendowane odpowiedzi

to jest super oprocz paru duzych niedorubek

po 1_ chlodzenie wodne jest poto zeby sie pozbyc wiatrakow a nie montowac 4x80x80 + cos tam jeszcze w srodku

po drugie ten wiatrak 300CFM i jego sposob przymocownia do chlodnicy to poprostu super ROTFL...

dawno czegos tak idiotycznego nie widzialem, jak juz facet tyle pracy wlozyl w calosc to mogl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i wbudowac wiatrak w obudowe ( aby podczas pracy wyciagal powietrze z obudowy. Zas chlodnice powinien tak umoowac aby calosc jej powierzchni bylo chlodzona przez powietrze, inaczej to niema sensu.

p.s. JA chce taka obudowe, i szczegolnie ta pompe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest super oprocz paru duzych niedorubek

po 1_ chlodzenie wodne jest poto zeby sie pozbyc wiatrakow a nie montowac 4x80x80 + cos tam jeszcze w srodku

po drugie ten wiatrak 300CFM i jego sposob przymocownia do chlodnicy to poprostu super ROTFL...

dawno czegos tak idiotycznego nie widzialem, jak juz facet tyle pracy wlozyl w calosc to mogl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i wbudowac wiatrak w obudowe ( aby podczas pracy wyciagal powietrze z obudowy. Zas chlodnice powinien tak umoowac aby calosc jej powierzchni bylo chlodzona przez powietrze, inaczej to niema sensu.

p.s. JA chce taka obudowe, i szczegolnie ta pompe

Dokladnie

Zakladac WC zeby dokladac wentyli ??? 8O bezsens total

Wentyl na chlodnicy jak kolega wyzej : ROTFL obudowac ja, podstawa (i tak gorsza od Liskowej :P ) (o glosnosci tego odkurzacza wole nie myslec)

Ciekawe jak z glosnoscia pompki, ciekawie sie prezentuje, ladna, ale co dalej ?

No i w ogole IMHO , za duzo roorek, maniak hydraulik, czy co :?: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna pompka, nieźle wygląda. Mocowanie wentyla na chłodnicy jest powalające. W obudowie jest straszny bajzer, mimo, że to bydle jest chyba 2x większe od mojej budy.

Zdjęcia są strasznie małe, więc niewiele można powiedzieć jeśli chodzi o szczególy, ale podejżewam, że system WC został źle zaprojektowany, bo zajmuje większość obudowy, a chłodnica i tak jest na zewnątrz - mimo ogromnych rozmiarów obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...