Morris_Moore Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 http://www.extrememhz.com/case.html poki jeszcze nie ma MK to tutaj rzuce, popatrzcie, jakosc fotek slaba, ale same dane techniczne chocby wentylatora przyprawiaja o zawrot glowy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 skomentuje to ejdnym wielkim LOL :P ja tesh to kce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 a ja nie bede komentowal a wiec:))....... nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Eeee takie sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Eeee takie sobie :) Też tak myślę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 łeeetam takie tam wielkie bydle :[~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 To jest śmieszne że jest taka wielka buda a i tak ne byłoby miejsca na chłonice :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 tjjaaa ciekawe co musi zrobic zeby wyjac procka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Fajny zestawik. LOL zwlaszcza to "mini tower" :twisted: :mrgreen: Niezly bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 tjjaaa ciekawe co musi zrobic zeby wyjac procka... Wezwac hydraulika ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mnie sie podoba :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a mi sie pompka podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 to jest super oprocz paru duzych niedorubek po 1_ chlodzenie wodne jest poto zeby sie pozbyc wiatrakow a nie montowac 4x80x80 + cos tam jeszcze w srodku po drugie ten wiatrak 300CFM i jego sposob przymocownia do chlodnicy to poprostu super ROTFL... dawno czegos tak idiotycznego nie widzialem, jak juz facet tyle pracy wlozyl w calosc to mogl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i wbudowac wiatrak w obudowe ( aby podczas pracy wyciagal powietrze z obudowy. Zas chlodnice powinien tak umoowac aby calosc jej powierzchni bylo chlodzona przez powietrze, inaczej to niema sensu. p.s. JA chce taka obudowe, i szczegolnie ta pompe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 to jest super oprocz paru duzych niedorubek po 1_ chlodzenie wodne jest poto zeby sie pozbyc wiatrakow a nie montowac 4x80x80 + cos tam jeszcze w srodku po drugie ten wiatrak 300CFM i jego sposob przymocownia do chlodnicy to poprostu super ROTFL... dawno czegos tak idiotycznego nie widzialem, jak juz facet tyle pracy wlozyl w calosc to mogl ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i wbudowac wiatrak w obudowe ( aby podczas pracy wyciagal powietrze z obudowy. Zas chlodnice powinien tak umoowac aby calosc jej powierzchni bylo chlodzona przez powietrze, inaczej to niema sensu. p.s. JA chce taka obudowe, i szczegolnie ta pompe Dokladnie Zakladac WC zeby dokladac wentyli ??? 8O bezsens total Wentyl na chlodnicy jak kolega wyzej : ROTFL obudowac ja, podstawa (i tak gorsza od Liskowej :P ) (o glosnosci tego odkurzacza wole nie myslec) Ciekawe jak z glosnoscia pompki, ciekawie sie prezentuje, ladna, ale co dalej ? No i w ogole IMHO , za duzo roorek, maniak hydraulik, czy co :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A mnie sie wymiennik ciepła podoba :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Lol, moje wc jest znaczne mocniejsze pomijajac pompe Mam chlodniczke od gola II i wentyl o skody felicji, ten wentyl ma 30cm i to co on tam uzywa to przy nim sie smieszne wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Fajna pompka, nieźle wygląda. Mocowanie wentyla na chłodnicy jest powalające. W obudowie jest straszny bajzer, mimo, że to bydle jest chyba 2x większe od mojej budy. Zdjęcia są strasznie małe, więc niewiele można powiedzieć jeśli chodzi o szczególy, ale podejżewam, że system WC został źle zaprojektowany, bo zajmuje większość obudowy, a chłodnica i tak jest na zewnątrz - mimo ogromnych rozmiarów obudowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...