goodmove Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 witam, czy zasialcz NeoTEC X3800 380W No-Noise Series 22dB jest dość dobry i cichy ? w sumie to nie wiem ile to jest 22dB czy to jest dużo czy mało. Ile może taki nazwyklejszy zasilacz megabajt 350W hałasu produkować (bo aktulanie taki mam) ? ze względu na to że mieszkam w pięknym mieście Bytom najlepiej było by coś wybrać ze sklepu www.proline.pl ponieważ mam blisko do Katowic a z internetu nie chce zamawiać. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NeoTEC bedzie głośny. Do 200zł naprawdę inny cichszy zasilacz kupisz. http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodmove Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ok, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...