Yacko Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mam stary komputerek na Duronku 700, wcześniej malowałem mostki ołówkiem, ale po jakimś czasie niektóre mnożniki przestały działać (pewnie wentylatory wywiały grafit). Słyszałem, że dobrze jest połączyć L1 specjlną farbą przewodzącą taką jak do naprawy ogrzewania szyb. Czy ktoś zna jakieś namiary na sprawdzone preparaty z allegro, lub może komuś została odrobinka ? Jeśli nic nie zdajdę to będę musiał znowu malować ołówkiem, lecz tym razem zakleję taśmą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Kupuj tylko Electron - lakier przewodzący o niskim oporze. W praktycznie każdym elektronicznym za ok. 20zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 1412529[/snapback]Kupiłem TO (grrr!) na giełdzie w krk i nie działa, także niepolecam (jak ktoś chce przekonać się sam to mogę sprzedać/dać resztę, która mi została) Kupuj tylko Electron - lakier przewodzący o niskim oporze. W praktycznie każdym elektronicznym za ok. 20zł. 1412589[/snapback] Z tym "praktycznie każdym" to bywa różnie, szukałem w zeszłym tyg. i raczej w praktycznie każdym nie było :mur: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Hmmm ja kupilem lakier przewodzacy... dawno dawno temu... w 4 maxie i mam go do dzis... kosztowal cos 2x zl... no ale conajmniej 5 lat juz go mam :).i dalej dziala jak mial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...