Skocz do zawartości
SPY_NET

Tarnowskie Forum Fotograficzne

Rekomendowane odpowiedzi

eghmmm eghmmmm nie bedzie to kolejna reklama nowo powstałego forum o komputerach lub o "wszystkim" , bynajmniej nie zapraszam do rejestracji na nim (przynajmniej teraz). :wink:

Pisze ten temat tylko w celu informacyjnym ,ze takie forum niedługo oficjalnie ruszy. W tym momencie forum znajduje sie na lycosie ale tylko w celach testowych i konfiguracyjnych , w ciągu 2 tyg. zostanie przeniesione na płatny server oraz zostanie wykupiona domena .pl.

Forum jest oparte na skrypcie phpbb by przemo , za wyglad odpowiedzielny jest styl subSilver który zostal radykalnie zmieniony (co zreszta widac) , zostało usniete wiele elementów forum które imo sa calkowicie niepotrzebne , duzo plikow musialem edytowac " recznie" aby forum doprowadzic do takiego wygladu jaki prezentuje teraz . Jak latwo mozna zauwazyc kotorystyka moze sie wydawac znajoma , jest bardzo podobna do starego layout'u Tweak'a i prawde mowiac troche sie na nim wzorowalem : ]]

Wiele godzin pracowalem przy forum aby doprowadzic go do tego stanu , prawdopodobnie juz nic w nim nie bedzie zmieniane , poprostu zostanie wrzucone na nowy server. : ))

Oczywiscie mysle realnie i wiem ,ze na tym forum nie zgromadze nawet 2000 userów gdyz bedzie to niejako forum lokalne, jednak chce by panowala na forum mila i przyjazna atmosfera.

Link do forum Forum

prosze o komentarze , co myslicie o takim forum , jak podoba wam sie jego wyglad , co warto jeszcze zmienic ?

Edytowane przez SPY_NET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Na Lycosie - poszukaj czegoś lepszego.

2. O fotografii dla fotografików...

3. 28 kategorii - za dużo! Po co tak wiele, moim zdaniem jak na tak małe (na razie forum) wystarczy 3-5 podfor.

4. "Co kupić za X zł" Jakie jest rozwiązanie równania dla x=50 ???

Edytowane przez Prog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Na Lycosie - poszukaj czegoś lepszego.

2. O fotografii dla fotografików...

3. 28 kategorii - za dużo! Po co tak wiele, moim zdaniem jak na tak małe (na razie forum) wystarczy 3-5 podfor.

4. "Co kupić za X zł" Jakie jest rozwiązanie równania dla x=50 ???

1412753[/snapback]

ad.1 juz pisalem ,ze forum jest na lycosie tylko w celach testowych i konfiguracyjnych , wkrótce zostanie przeniesione na płatny server :wink:

ad. 2 nie bardzo rozumiem o co chodzi :]

ad. 3 hmm.... czy ja wiem czy 28 kategorii to duzo , wydaje mi sie ze kazde jest potrzebne , conajwyzej moge w kategorii "Galeria" zrobić jedno forum , gdzie bedie sie wszystkie zdjecie wrzucalo , chociaz to i tak wydaje mi sie kiepskim pomysłem : )

ad. 4 chyba oczywiste jest ,ze nikt nie bedzie pytal jaki aparat kupić jak ma 50-100 zł , tu raczej powinno sie wstawiać wieksze kwoty :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo za 100 zł nie kupisz aparatu , conajwyzej "super aparat" z allegro :wink:

Dział ten powstał w celu doradzenie kupna jakiegos aparatu za okreslone pieniadze np.

"Czesc !

Mam 1000 zł , nie nie bardzo wiem jak dobry aparat moge kupić w tej cenie , waham sie miedzy X a Y .Aparatu bede uzywal do xxxx xxxxxxx oraz xxxxxxxx xxxxxxx, który moze byc dla mnie lepszy ?

itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi