sawyer188 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mam pytanie która z tych płyt jest lepsza do oc abit nf2 ultra czy kt880 biorąc pod uwage tylko abity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NF7 = nForce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 oczywizna że nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A sie tak zapytam, jakie najwyższe fsb osiagnietą o na kt880 a jakie na nf2 ?? Każdy mowi ze nf2, a mnie interesują wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Pewnie na NF duuuzo wieksze... wogole plyta jest bardziej wydajna... to KT880 to pomylka.... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 na KT880 są dzielniki wiec z fsb nieposzalejesz.. plytka jest malo elastyczna powyzej 185-do 200(dzielnik 1/4 juz niektore dyski mają problem powyzej 220 takze... (1/5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 aj jakie niektorzy ludzie tu bzdury plota niczym nie popierajac (w sumie to ich rozumiem ,bo jak mozna bzdury sensownie poprzec :] ) wrocmy jednak do tematu ABIT nf7 jest lepszy od kw7 z jednej prostej przyczyny - KW7 jest kompletnie skopana plyta godna gigabyte a nie abita co do innych plyt na kt880 to nalezy wkoncu sprawdzic eoxa 8vtai - mialem ja miec na jakis czas ,ale nie wyszlo - niech ktos ja wreszcie przetestuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...