arkatom Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 W laptopie Toshiba A-50 111 nie mogę dostać się do dosu.pojawia sie "stona 1/2" Na pierwszej stronie mogę przestawić datę zegar itp, ale druga strona jest zablokowana haslem.I w tym momencie nie moge przeinstalowac systemu z "windows xp home" na "profesional" Mój drugi problem w tym smym sprzęcie to brak maej litery"Ł"(jak widzicie nie mogę napisać malej litery więc piszę dużą) czy jest to jakaś dziura w systemie Win.XP home? Wszystkie inne polskie znaki można napisać. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Od kiedy to przy WnXp jest DOS... :huh: Po co Ci WinXP Pro w laptopie? :sad: W opcjach sterownika grafiki wylacz Hotkeys! B) Over and out! P.S. Na kiego grzyba ta ankieta??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) pewnie sie pomylil przy wpisywaniu postu. mysle ze problem jest w tym ze w ogole nie moze zrobic reinstalacji systemu, a nie ze akurta z home na pr sie nei da ;), btw - sluszna uwaga z bezsensem :] bezsensem reinstalki takiej :] Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 haha to się nazywa nowatorska ankieta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ja glosowalem na "Prosze o pomoc" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chyba chodzilo ci o bios a nie o dos? Ankieta pierwsza klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 W laptopie Toshiba A-50 111 nie mogę dostać się do dosu.pojawia sie "stona 1/2" Na pierwszej stronie mogę przestawić datę zegar itp, ale druga strona jest zablokowana haslem.I w tym momencie nie moge przeinstalowac systemu z "windows xp home" na "profesional" 1412743[/snapback] Usunięcie hasła z BIOS -> serwis ... ale zainteresują się pochodzeniem sprzętu :D Może po prostu zapytaj własciciela o hasło? tak będzie szybciej i taniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Usunięcie hasła z BIOS -> serwis ... ale zainteresują się pochodzeniem sprzętu :D Może po prostu zapytaj własciciela o hasło? tak będzie szybciej i taniej :lol: 1418720[/snapback] Faktycznie twoja ksywa jest jak najbardziej na miejscu :mur: :lol: :lol: Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Faktycznie twoja ksywa jest jak najbardziej na miejscu :mur: :lol: :lol: 1419754[/snapback] Jakiś problem? Właściciel laptopa zna hasło, serwis też potrafi je usunąć. Oraz paru gości zajmujących się "uzdatnianiem" kradzionych laptopów. Mam podać nazwy firm i adresy? Biorą za to różnie (50-500PLN zależnie od modelu i rodzaju blokady) tak że naprawdę taniej jest zapytać właściciela. Do laptopów poleasingowych sprzedawca daje wszelkie "papiery" i hasła (czasem trzeba się upominać), a jak nie daje to nie należy u takiego kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 czasem jednak zdarza sie ze ktos hasla zwyczajnie zpaomnial. ale to uz sprawa dla serwisu (albo firmy specjalistyczne - mysle ze mozesz podac adresy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...