Skocz do zawartości
arkatom

Laptopy I Urządzenia Przenośne

Rekomendowane odpowiedzi

W laptopie Toshiba A-50 111 nie mogę dostać się do dosu.pojawia sie "stona 1/2" Na pierwszej stronie mogę przestawić datę zegar itp, ale druga strona jest zablokowana haslem.I w tym momencie nie moge przeinstalowac systemu z "windows xp home" na "profesional"

Mój drugi problem w tym smym sprzęcie to brak maej litery"Ł"(jak widzicie nie mogę napisać malej litery więc piszę dużą) czy jest to jakaś dziura w systemie Win.XP home?

Wszystkie inne polskie znaki można napisać.

Proszę o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie sie pomylil przy wpisywaniu postu. mysle ze problem jest w tym ze w ogole nie moze zrobic reinstalacji systemu, a nie ze akurta z home na pr sie nei da ;), btw - sluszna uwaga z bezsensem :]

bezsensem reinstalki takiej :]

Edytowane przez ayem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W laptopie Toshiba A-50 111 nie mogę dostać się do dosu.pojawia sie "stona 1/2" Na pierwszej stronie mogę przestawić datę zegar itp, ale druga strona jest zablokowana haslem.I w tym momencie nie moge przeinstalowac systemu z "windows xp home" na "profesional"

1412743[/snapback]

Usunięcie hasła z BIOS -> serwis

... ale zainteresują się pochodzeniem sprzętu :D

Może po prostu zapytaj własciciela o hasło? tak będzie szybciej i taniej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usunięcie hasła z BIOS -> serwis

... ale zainteresują się pochodzeniem sprzętu :D

Może po prostu zapytaj własciciela o hasło? tak będzie szybciej i taniej :lol:

1418720[/snapback]

Faktycznie twoja ksywa jest jak najbardziej na miejscu :mur: :lol: :lol: Edytowane przez SpiderMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie twoja ksywa jest jak najbardziej na miejscu :mur:  :lol: :lol:

1419754[/snapback]

Jakiś problem?

Właściciel laptopa zna hasło, serwis też potrafi je usunąć. Oraz paru gości zajmujących się "uzdatnianiem" kradzionych laptopów. Mam podać nazwy firm i adresy?

Biorą za to różnie (50-500PLN zależnie od modelu i rodzaju blokady) tak że naprawdę taniej jest zapytać właściciela. Do laptopów poleasingowych sprzedawca daje wszelkie "papiery" i hasła (czasem trzeba się upominać), a jak nie daje to nie należy u takiego kupować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi