toman Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 @SGJ, w jakiej formie archiwum są publiowane przez ciebie łatki ?? Da się je zintegrować nlitem ?? Aktualizacje jak w przypadku autoptchera także są comiesięczne ?? I ostatecznie, czy metoda integracji z zainstalowanym systemem jest identyczna jak w przypadku autopatchera ?? Przeraża mnie to, że po autopatcherze wylogowanie/wyłączenie systemu trwa wieki, a czasami wogóle się nie wyłącza, czy w WinSpatcher też się to zdarza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Aktualizacje są luzem w kilku folderach, mozna je zintegrowac nlitem. Wersja do XP jest co miesiąc, pozostale to róznie. Zwykle testy robie na virtual pc, ale zarówno na maszynie wirtualnej jak i na kilku normalnych komputerach gdzie go instalowalem nigdy nie zauwazyłem problemów z zamykaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/3553,J...ylko_przez.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 http://www.sgjps.com/winspatcher/winspatcher_nt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Co nowego od przyszlego miesiąca Niewielkie zmiany w wyglądzie i poprawione zliczanie aktualizacji Więcej opcji Zmieniona kolejnosc opcji Zmiany przy wyborze aktualizacji Nowa funkcja usuwania kopii aktualizacji Poprawiona funkcja wyswietlania zainstalowanych aktualizacji. Dodatkowo 2 klik umozliwia odinstaowanie jesli aktualizacja na to pozwala dostep do windows update nie wymaga uruchomienia przeglądarki. WU dostepne bezposrednio z programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Czy opcja integracji poprawek z płytą CD instaluje same poprawki krytyczne? Jest tam windows instaler 3.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Jest, integruje wszystko co sie da, ale lepiej do integracji uzyj nlite bo WSP uzywa /integrate i Ci sie system nie zmiesci na CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Właśnie tak zrobiłem i musiałem na DVD nagrywac. Spróbuje jeszcze raz nLitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 @SGJ 1. Dzieki za wklad w rozwoj WinSPatcher'a :). 2. Chyba trafilem na malenkiegu bug'a. Siedze teraz na Win2k3 i niedawno update'owalem system WinSPatcher'em (zainstalowany, zostal w 'program files', w razie gdybym potrzebowal czegos jeszcze). Dzis sciagnalem WinSPatcher'a dla XP i z lenistwa, przy instalacji klikalem tylko 'Dalej' (:P). Szukam go potem pod 'program files' i... okazalo sie, ze wyladowal w tym samym folderze co aktualizacje do 2k3 (\sgj\winspatcher 2003). Nie wiem na jakiej podstawie instalator tworzy sciezki, ale wez pod uwage czynnik ludzki i lenistwo zwiazane z domyslnymi ustawieniami ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Wiem o tym bugu, pogrzebie w opcjach instalatora bo on sobie ustawia sam tą sciezkę jesli był zainstalowany inny WSP i nie wiem czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 jak faktycznie jest [; zassałem WinSpatcher XP SP3 v4.2 [plik WinSPatcherXPSP3v4.2.exe] zainstalowałem, odpalam i widzę... a ja chciałem dla SP3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 On zainstaluje łatki na tego sp2 i "przerobi" go na SP3 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 wszystko ok, można to potraktować jako literówka/przeoczenie... instalator jest dla SP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Czy istnieje WinSPatcher XP w ver. LITE ? Tylko same poprawki ? Bez tego dodatkowego softu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Też bym z chęcią zobaczył WinSPatcher XP w ver. LITE - tylko poprawi krytyczne i opcjonalne bez tweaków i dodatkowych programów i bez aktualizacji dodaktowych programów. SGJ da radę zrobić taki build :>? Edytowane 21 Października 2008 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Jak mi ktos zacznie płacic za czas spędzony nad zrobieniem takiej wersji to moze da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...