Skocz do zawartości
osmola

Epox Czy Gigabyte?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Mam takie pytanko do szanownych forumowiczów. Mam zamiar kupić płytę główną pod P4 3,2 Prescott i mam do wyboru dwie płyty:

EPOX 4PDA5+

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49491805

GA-8IPE1000-G

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48588197

Którą bardziej poleciacie, która jest stabilniejsza???

Proszę o radę, bo mam Asrocka i mi się chrzani i muszę zmienić na cos lepszego tak do 350zł, a te 2 są interesujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem obydwie i polecam z calego serca to co mam  w podpisie

EDIT jak cie stac to kup 8ipe1000pro czy jak to sie zwie

1413039[/snapback]

Dzięki za radę, tylko słyszałem w tym gigabycie coś jest z dżwiękiem nie tak na sterownikach orginalnych. Dużo komentarzy o tym czytałem. Czy to prawda??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech no a tak sie napaliłem się na tę płytę, a na stronie Gigabyte jest napisane, że jest to płyta pod 3,0+Ghz, więc chyba ona nie pociągnie procka 3,2..:(

Bo jeżeli tak to bede sed musiał poszukać jakiegoś asusa, a on jest droższy..:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem wcześniej o jakimś Abicie, ale zależy mi na gigabitowej karcie sieciowej, a takie Abity są już dośc drogie. Może znajde jakiegoś Asusa P4P800 deluxe w niezłej cenie, bo jeżeli ten Epox jest słaby to tylko takie wyjście mi zostaje :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi