osmola Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam!!! Mam takie pytanko do szanownych forumowiczów. Mam zamiar kupić płytę główną pod P4 3,2 Prescott i mam do wyboru dwie płyty: EPOX 4PDA5+ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49491805 GA-8IPE1000-G http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48588197 Którą bardziej poleciacie, która jest stabilniejsza??? Proszę o radę, bo mam Asrocka i mi się chrzani i muszę zmienić na cos lepszego tak do 350zł, a te 2 są interesujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) mialem obydwie i polecam z calego serca to co mam w podpisie EDIT jak cie stac to kup 8ipe1000pro czy jak to sie zwie Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 mialem obydwie i polecam z calego serca to co mam w podpisie EDIT jak cie stac to kup 8ipe1000pro czy jak to sie zwie 1413039[/snapback] Dzięki za radę, tylko słyszałem w tym gigabycie coś jest z dżwiękiem nie tak na sterownikach orginalnych. Dużo komentarzy o tym czytałem. Czy to prawda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja nic takiego nieodczówam. mam stery z płytki orginalne i dzwiek jest super i na dodatek 7.1 . moze to wina tego ze mam wersje gt 2004 ale na normalnej chyba jest tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No to chyba mnie przekonałeś do tej płytki. Zastanawiałem się jeszcze nad tym Epoxem bo jest troche tańszy i w sumie niczym się nie różni, ale myślę, że wybiorę tą gigabyta...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ten epox to padaka shit jakich mało... na giełdzie niechcieli mi dac 120zł za 2 tygodniowa płyte!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ech no a tak sie napaliłem się na tę płytę, a na stronie Gigabyte jest napisane, że jest to płyta pod 3,0+Ghz, więc chyba ona nie pociągnie procka 3,2..:( Bo jeżeli tak to bede sed musiał poszukać jakiegoś asusa, a on jest droższy..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a moze jakis abit lub asus na i865pe np:TO lub TO fakt ze troche okrojone... ale powinny byc lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Myślałem wcześniej o jakimś Abicie, ale zależy mi na gigabitowej karcie sieciowej, a takie Abity są już dośc drogie. Może znajde jakiegoś Asusa P4P800 deluxe w niezłej cenie, bo jeżeli ten Epox jest słaby to tylko takie wyjście mi zostaje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...