piotres Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 czesc wszystkim Mozecie mi udzielic pewnych informacji co do najnowszej linii PSU Enermaxa P-VE ? Te Dual Fan. Chodzi mi o modele 300,365,465 i 550 W. A najbardziej o model 300P-VE :-) . 1. Czy maja one linii 3.3 vsense, i jest mozliwe jej modyfikacja by podniesc napiecie na linii 3.3 V ?? 2. Do ilu maxymalnie da sie podniesc napiecie na linii 3.3 ? 3. Czy maja w srodku potencjometry do regulacji wszystkich napiec ? Jesli tak, to czy kazde napiecie jest regulowane oddzielnie ? pozdrawiam Piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 czesc wszystkim Mozecie mi udzielic pewnych informacji co do najnowszej linii PSU Enermaxa P-VE ? Te Dual Fan. Chodzi mi o modele 300,365,465 i 550 W. A najbardziej o model 300P-VE :-) . 1. Czy maja one linii 3.3 vsense, i jest mozliwe jej modyfikacja by podniesc napiecie na linii 3.3 V ?? 2. Do ilu maxymalnie da sie podniesc napiecie na linii 3.3 ? 3. Czy maja w srodku potencjometry do regulacji wszystkich napiec ? Jesli tak, to czy kazde napiecie jest regulowane oddzielnie ? pozdrawiam Piotres 1412942[/snapback] 1. tak 2. znam kilku co i 4V dawali (tylko czy jest sens) 3. nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) wogole jak te zasilki wypadaje w porownaniu do np chieftecow i taganow. chodzi mi glownie o model 465?? bo wiem ze enermax to solidna marka ale te sa jakies strasznie tanie jak na enermaxa. :D Edytowane 2 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mam 365-tkę w drugim kompie... W stosunku do Chiefteca HPC-360-302DF (nie mówiąc już o jakimkoliwek Taganie) ten Enermax to wyjec, odkurzacz i silnik odrzutowy... Dmucha jakby miał odlecieć... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 czytnij sobie tu bo sie watek rozkrecil :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112682 na poczatku jest o tytulowj zasilce a potem leci o enermaxie 465P-VE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 napiecia fajnie trzyma czy glosny jeste nie wiem (wentyle na NB i grafie skutecznie wszystko zagluszaja) kable dlugie; kontrola obrotow wentyla, jedyne co mi nie pasi to ze molexy nie sa opakowane w jakies koszulki ale to z czasem sam zrobie (mam nadzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...