Przemo Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Wydaje mi się że w naszej branży temat szybko minie ale co tam. Po ostatniej wizycie mojej jedynej proponuje się powymieniać doświadczeniem jakie posiadamy (my faceci) hehe. Zawsze w końcu można wynieść coś nowego. Jeśli temat się rozwinie to można go nawet przykleić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kobieta zmienną jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kobieta zmienną jest :lol: Hehe widzę żeś po ciężkich przejściach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kobieta zmienną jest :lol:Zdadzam się z tym w pełni. Ile ja się nacierciałem ale czasami ona tak mi to potrafi wynagrodzić że sobię myślę że jednak warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 powiem tak: kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ostatnio na angielskim poznalem slowo "nerd". Ciekawe do ilu z "nas" sie odnosi :?: Jest taki kawal: Na swiecie zyje jeden jedyny czlowiek (czyt. facet ;) ) ktory nie grzeszy, trzyma sie dekalgu itd. Bog postanowil go wynagrodzic za zycia, zeby facet mial jakas nagrode za takie zycie. Pyta wiec faceta: Poniewaz jestes czlowiekiem bez skazy powiedz co chcesz a ja spelnie twoje zyczenie. Facet odpowiada: Chcialbym most spod mojego domu az na hawaje. Bog: Wiesz to duzo kosztuje (ludzie, materialy...) Facet: Ok. Spraw wiec zebym zrozumial kobiety. Bog: To ilu pasmowy most?.... I to chyba wszystko wyjasnia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 powiem tak: kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu 8) ej no sa wyjatki niektore dziewczyny sa BARDZIEJ zboczone od nas takze jest jak mawia Forest Gump nigdy niewiadomo na co sie trafi :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 oj co tu durzo gadac baby sa wredne i okropne ale maja to cos co nas do nch ciagnie (potrafia czasem wynagrodzic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 To że jestem z moją dziewczyną to najwspanialsza rzecz jaka spotkała mnie w życiu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Kain och biedaku.. skoro to najwspanialsza rzecz to musisz byc nieszczesny hehe <joke> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Kain och biedaku.. skoro to najwspanialsza rzecz to musisz byc nieszczesny hehe <joke> Ten dowcip miał w sobie duuuużo prawdy, ale ona wszystko zmieniła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Kain och biedaku.. skoro to najwspanialsza rzecz to musisz byc nieszczesny hehe <joke> Ten dowcip miał w sobie duuuużo prawdy, ale ona wszystko zmieniła :D Tak Ci sie tylko wydaje. Ma takie tajemnice o ktorych nigdy sie nie dowiesz :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Tak Ci sie tylko wydaje. Ma takie tajemnice o ktorych nigdy sie nie dowiesz :| A co ma piernik do wiatraka? :-) A co do tych tajemnic to może jestem naiwny, ale myślę, że nie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Ja się zgadzam z przedmówcą że moja dziewczyna to najwspanialsza żecz jaka mnie spotkała. I niech mi ktoś powie że ma przedemną jakieś tajemnice. To ja mu odpowiem - co ty o niej wiesz !!! 8) A tak w ogóle to co my byśmy robili bez nich. A tak zawsze jakieś oderwanie się od kompa, chwila relaksu, czyż nie mam prawdy. Wszystko zależy od nas samych "Ile dasz tyle dostaniesz" choć to nie jest regułą ale się często sprawdza. Zawsze to swojej powtarzam i wtedy jest taka miłaaaaa - wiecie o czym mówię ?. Pewnie się domyślacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jak to kiedys powiedzial Cezary Cezary: "Sa naszym najwiekszym wrogiem ale nie mozemy bez nich zyc" I to jest prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 jak jestesmy przy cytatach... "jak niemozesz pokonac wrogra, przylacz sie do niego..." 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 jak jestesmy przy cytatach... "jak niemozesz pokonac wrogra, przylacz sie do niego..." 8) Czyje to? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 powiem tak: kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu 8) bravoooooooooooo racja!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ale co bylo by bez nich(kobiteq) hmmmmmmmmm nic by nie bylo - bo przeciez ile mozna przy kompie siedziec trzeba sie czasem porelexowac....... :lol: :lol: :lol: a to ze sa dziwne to normalqa one czasem same siebie nie rozumieja........ ale fakt ze kobieta potradi dac dooooooooooozo szczescia zycie nabiera sensu..........kurde zaczynam bredzic no 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Widzę że temat się rozkręca powoli, no ale wszycy wiedzą że to temat rzeka, ale miodem płynąca hehe :) A moze małą ankieta (nieoficjalna) a temat: Ja zaczynałeś by dojść do związku. Oj kurde chyba bredzę już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Oj kurde chyba bredzę już To z miłości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 jak jestesmy przy cytatach... "jak niemozesz pokonac wrogra, przylacz sie do niego..." 8) "Trzymaj swoich przyjaciol blisko, a wrogow jeszcze blizej." 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 "Trzymaj swoich przyjaciol blisko, a wrogow jeszcze blizej." 8) "Niech bogowie chronią mnie przed przyjaciółmi bo z wrogami sam sobie poradzę" Nie pamiętam już kto to powiedział, ale miał niestety rację :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 powiem tak: kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu 8) "Nimfomanka to kobieta, ktora mysli o seksie tak czesto jak przecietny mezczyzna..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 z moją żoną znamy się 8 lat, od 2 jesteśmy po ślubie, z biegiem czasu dziewczyna w coraz mniejszym stopniu jest kochanką i fascynacją a w coraz większym staje się jak siostra, oczywiście bardzo ją kocham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 powiem tak: kazda kobietka jest taksamo zboczona jak przecietny facet tylko ze sie do tego nigdy nieprzyzna wychodzi to dopiero w praniu 8) "Nimfomanka to kobieta, ktora mysli o seksie tak czesto jak przecietny mezczyzna..." NIMFOMANKI DA BEST !!!! :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Maly dowcip: Wiecie czemu kobiety sie maluja i perfumuja? Bo sa brzydkie i smierdzace!! :):) Zeby nie byl niejasnosci ja bardzo lubie kobiety, a niektore nawet kocham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Maly dowcip: Wiecie czemu kobiety sie maluja i perfumuja? Bo sa brzydkie i smierdzace!! :):) Zeby nie byl niejasnosci ja bardzo lubie kobiety, a niektore nawet kocham Dokladnie. Masukja swe niedoskonalosci, a my(faceci) zyjemy bez tego i panienki i tak nas kochaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Ja się zgadzam z przedmówcą że moja dziewczyna to najwspanialsza żecz jaka mnie spotkała. I niech mi ktoś powie że ma przedemną jakieś tajemnice. To ja mu odpowiem - co ty o niej wiesz !!! 8) A tak w ogóle to co my byśmy robili bez nich. A tak zawsze jakieś oderwanie się od kompa, chwila relaksu, czyż nie mam prawdy. Wszystko zależy od nas samych "Ile dasz tyle dostaniesz" choć to nie jest regułą ale się często sprawdza. Zawsze to swojej powtarzam i wtedy jest taka miłaaaaa - wiecie o czym mówię ?. Pewnie się domyślacie :) Ehh, powiem tak, rozumiem doskonale o czym mówisz, tak samo jak Kain. Tak naprawdę, wszyscy sie o tym przekonacie, w momencie gdy taką osobe spotkacie. Ja spotkałem taką, tyle tylko że prze swój egoizm nie doceniłem tego. I prawdą jest że "NIE zawsze dostaniesz tyle ile dasz z siebie", ją to niestety spotkało :(. Teraz jest mi naprawdę przykro, ale postaram się... ZROBIĘ WSZYSTKO żeby to naprawić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zycze powodzenia, uwierz w siebie i w swoje siły. Chcieć to muc (móc) czy jak to się pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...