^ZoLtaR^ Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 czołem słyszał ktoś coś o jakichś unofficial biosach do tej płyty, co by chociaż jakiś mnożnik był albo vcore? jak wiadomo ecs to ecs :D ale jakby ktoś coś wiedział dajcie znac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 czołem słyszał ktoś coś o jakichś unofficial biosach do tej płyty, co by chociaż jakiś mnożnik był albo vcore? jak wiadomo ecs to ecs :D ale jakby ktoś coś wiedział dajcie znac pozdrawiam ja wiem ze sa do K7S5A ale mozliwe ze do K7VZA tez istnieja p.s. kurcze potrzebuje taka wlasnie plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jakiś tam kiedyś był (bodajże 3.2c - czy jakoś tak) jak znajdę to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ja mam tego 3.2c, jesli chcesz to podaj mail to ci go wrzuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 zobacz tutaj: OC ECS K7VZA Pamiętaj o 2 sprawach: 1. bezwzględnie po wgraniu tego BIOS'a zrobić CLEAR na zworkach 2. jeżeli jedziesz na WinXP, to może Ci się zawieszać (często) Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...