Pageup Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 hej mam pytanie: jaką największą karte obsłuzy ta nokia? szykałem szukałem i nie znalazłem! :( Pozdro i dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 idz do sklepu i przed zakupem sprawdz czy bedzie dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Myslę że okolo 1gb. Ale pewien nie jestem. Napisz mail do pomocy technicznej nokia. Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 W nokii mi powiedzieli że mogę sobie dokupić kartę 64mb za "jedyne" 209zł. kartę chciałem z neta kupić wiec nie moge jej sprawdzić na miejscu :/ adamm a skąd wiesz ze tyle obsłuzy?? Ja w sumie chciałem 512 wiec niby luz. Mam jeszcze pytanko: czy coś mi zmieni (szybkość dzialania telefonu, wgrywania danych na telefon kupno karty hi-speed (z szybkim rdzeniem)?? Czy wogóle telefon sobie z tym poradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Kiedyś, gdzies o tym czytałem :D Myślę ze 512 bez problemu będzie chodzić. Wrazie czego dogadaj sie ze sprzedawcą na allegro czy tam gdzieś inndziej że ja zwrócisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...