forest666 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam taki problem, że jezeli wysyłam dość duży załącznik (ok 1 MB) to przy wysyłaniu pojaiw mi się, że serwer SMTP jest zajęty i albo czekaj lub zrezygnuj. Wysyłam bez załącznika lub z małym ok 100 KB jest oki. Wpadłem na to, że ustawienia w I.E. w zabezpieczeniach dałem na domyślne i pomoglo. Teraz zrobiłem aktualizacje SP2 ( Windows Xp) i znowy to samo, zmiana w I.E. nie pomaga. Pomocy !!!! Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez forest666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 z jakiego serwera korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Na WP, Interia i Gazeta ten sam objaw, to jest cos z ustawieniami w Windowsie. Nie wina serwera poczty, bo moge wysylac ze strony internetowej poczte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...