ReanimaToR Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A więc po tym jak padło mi moje MSI 865pe Neo2-p (najpierw padl slot agp, potem cale mobo :/, oczywiscie miesiac po gwarancjii :| ), zmuszony jestem zakupic jakąś nową płytę z racji ograniczających mnie raczej funduszy wybór padł raczej na Asus P4R800-V Deluxe,wiem ze nie jest super wydajna ale i tak nie gram potrzebuje kompa do worda, itp. Całość miała by pracować z 2x256mb ddr400 kingston value, Pentium 4-m 1.8 (po modzie na fsb 200mhz, czyli 12x200) i radkiem 9550 gigabyte (jezeli go nie sprzedam na rzecz integry bo jak pisalem i tak nie gram, ale to zalezy jak bedzie z funduszami). Teraz kilka pytan do osob ktore mialy stycznosc (sa tacy?:P) z ta plyta. 1. czy mobo ma blokade agp/pci. 2. czy ma mozliwosc zmiany fsb w biosie (przynajmniej do 250mhz)? 3. czy posiada regulacje napiec na cpu (to nie jest az takie wazne w sumie)i pamieci. 4. czy istnieja jakies bardzeij denerwujace problemy z jej kompatybilnoscia? Z gory dziekuje za odpowiedzi na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 1, 2 i 3 - raczej tak, bo to ASUS 4 - raczej nie - znowu ASUS jezeli jestes w stanie przebolec brak paru bajedow (typowych dla wersji deluxe) to moze ASUS P4P800-X, pozatym, skoro masz radka, to chyba ci nie jest potrzebna k.graf na plycie glowenej... no chyba, ze chcesz podlaczyc 3 monitory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ale wtedy radka moge sprzedac i byc zawsze troche kasy do przodu bo i tak nie gram a doloze powiedzmy kilka zl i kupie sobie drugie 512 (2x256) ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...