Skocz do zawartości
ReanimaToR

Kilka Pytań O Asus P4r800-v Deluxe

Rekomendowane odpowiedzi

A więc po tym jak padło mi moje MSI 865pe Neo2-p (najpierw padl slot agp, potem cale mobo :/, oczywiscie miesiac po gwarancjii :| ), zmuszony jestem zakupic jakąś nową płytę z racji ograniczających mnie raczej funduszy wybór padł raczej na Asus P4R800-V Deluxe,wiem ze nie jest super wydajna ale i tak nie gram potrzebuje kompa do worda, itp. Całość miała by pracować z 2x256mb ddr400 kingston value, Pentium 4-m 1.8 (po modzie na fsb 200mhz, czyli 12x200) i radkiem 9550 gigabyte (jezeli go nie sprzedam na rzecz integry bo jak pisalem i tak nie gram, ale to zalezy jak bedzie z funduszami). Teraz kilka pytan do osob ktore mialy stycznosc (sa tacy?:P) z ta plyta.

1. czy mobo ma blokade agp/pci.

2. czy ma mozliwosc zmiany fsb w biosie (przynajmniej do 250mhz)?

3. czy posiada regulacje napiec na cpu (to nie jest az takie wazne w sumie)i pamieci.

4. czy istnieja jakies bardzeij denerwujace problemy z jej kompatybilnoscia?

Z gory dziekuje za odpowiedzi na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1, 2 i 3 - raczej tak, bo to ASUS

4 - raczej nie - znowu ASUS

jezeli jestes w stanie przebolec brak paru bajedow (typowych dla wersji deluxe) to moze ASUS P4P800-X,

pozatym, skoro masz radka, to chyba ci nie jest potrzebna k.graf na plycie glowenej... no chyba, ze chcesz podlaczyc 3 monitory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi