Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ja mam owczarka niemieckiego i mialem taka sytuacje chodze wieczorem z psem za szkoe podstawowa laki tam sa i dzialki i kiedy wracam to taki debil ma spuszczonego wilczura zobaczyl mojego i biegnie a w plocie dziura jest wiec leci do mnie a tamten debil stoi i wola a pies leje na niego jak dobiegla to ise zaczol patrzec na mojego mial kagaaniec na szczescie wtedy tamten dobiegl i zaczol lac smycza i ten sie zucac zaczol a mojemu zawsze zdejmuje kaganiec poza osiedlem gdzie lludzi nie ma z 2 powodow po 1 zeby mnie bronil i male psy np jamniki nie podbiegaja bo sie boja a jak mial kaganiec caly czas to dobiegaly a moj sie rzuca jak podbiegnie za blisko zeby mnie bronic nic sie nie stalo ale moj sie wyrwal mi odbiegl od tamtego kiedy ja zaczolem isc za nim to tamten gosciu mi wyjechal z tekstem "ale ty go w kaganu prowadzaj." Jakbym mi pies sie nie wyrwal to bym mu chyba zajebal jakbym znal nazwisko goscia to bym go na policje podal. jak sie tylko oddalilem to zawolamem mojego i wrocilismy do domu. Co prawda zdejmuje mu kaganiec ale zawsze na smyczy prowadze,bo wiem ze jakbym go spuszczal to moglby mnie nie posluchac w jakiejs sytuacji,wiec wole nie ryzykowac. berkut co do 2 twojej sytuacji to moj czasami tez na jakis ucznow sie "rzuca" żeby polizać bo myśli że to mój brat. może tamten sie rzucil na ciebie z jakiegoś glupiego powodu pileś coś wcześniej ? :P może alkochol czul albo zapach mu sie nie podobal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie pije alkoholu wracam ze szkoly i nagle zaczyna na mnie ujadac i z piana na pysku sie wyrywa i sie chce na mnie rzucic - rozrozniam psia radosc od agresji... osobiscie wolalbym ta kretynke kopnac zeby poleciala do fosy a nie psa ale trudno sie mowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 chcialem zwrocic uwage na jeszcze 1 problem.... dziadki / babcie / kretynki ktore z trudem trzymaja laske w reku a maja psy wielkosci niedzwiedzia... 1239737[/snapback] No wiesz niekiedy jest tak, że najpierw dzieciak (w domyśle okazały młody) chce psa wiekości furmanki a potem znudzony nabytkiem wraca przed komputer i psem zajmuje się babcia, dziadziuś, tatuś, mamusia... Ja raczej obserwuję, że osoby starsze mają małe utuczone kundelki :D Dużo też obserwuję ludzkiej głupoty, np. wyjdę sobie spokojnie na spacerek z moim foksikiem i nie mam spokoju. Prawie zawsze się pojawi zagrożenie w postaci wielkiego psa biegającego bez kagańca. Mój fox zaczyna panikować bo się dużych psów boi, tamten podlatuje, słychać jak warczy, czyli nie idzie się z moim przywitać... A niedaleko właściciel stoi i się gapi. Szlag trafia. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Tak jak u mnie bo myślą że wyszkolili swoje psy a one srają na nich. Ale nie powiem u mnie jest kolo co ma rodwailera Grom sie nazywa wzorowo wyszkolony jak spuszczony w kagańcu to wiem że nic sie nie stanie. A mój owczarek to pól krwi policjant ;D po "ojcu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Schipperke, Owczarek Niemiecki, Labrador - tylko te rasy lubię. Najbardziej lubię kundelki (takowego mam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) A ja mam Staffika :D :D :D :D Dla niewtajemniczonych jest to kuzyn Bullteriera = STAFFORDSHIRE BULL TERRIER Kochany Piesek :D :D :D Edytowane 29 Stycznia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Owczarek niemiecki, amstaf , dobermann, husky , pitbull [ale nie taki który wygląda jak jamnik :P] niestety narazie nie posiadam psa, ale jak bym mógł, to bym sobie sprawił któregoś z tych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Husky... A dlaczego? Bo wyglądają jak wilki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jak wilki to wygladaja MALAMUTY! ja mam doga niemieckiego. wabi sie morfeusz, oczywiscie bez skojarzen z matrixem, ci niedouczeni niech pogoogluja jak nie wiedza. piesek byl poprostu najspokojniejszy z miotu i ciagle spal. jest czarny, ma 1.5 roku, w grudniu wazyl ok 96kg, nie sadze zeby teraz bylo duzo wiecej, chociaz piesek meznieje jeszcze... jest bardzo spokojny, szczeka tylko na dzwonek lub pukanie do drzwi, zaden ujadajacy pies za plotu lub przechodzacy obok go nie interesuje, zlewka na maxa ;) sila spokoju, takie sa dogi... tutaj ma zaledwie pare tygodni a tu juz rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) a ja mialem najpierw kundelka :lol: potem brat mi kupil psa rasy: "berneński pies pasterski" :D:D:D:P takie pieski sa piekne poprsotu cukiereczek :lol:... niestety weterynarz suczke o imieniu "Raschida" (czyt. raszida) zle zaczepil na chorobe o nazwie "parwowiroza", i suczka w 7 miesiacu zachorowala i zdecha 1 stycznia 2004 r :( ale naprawde psy sa piekne, inteligentne, i latwo sie przywiazuja do czlowieka.. kto chce niech wpisze w google i sobie poczyta o takiej cudnej rasie jaka jest "berneński pies pasterski" powiem, ze pochodzi ze Szwajcari, zreszta poczytajcie sobie :lol: :D P.S teraz mam Rotwailera :D :lol: Edytowane 29 Stycznia 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Miałem foksteriera, ale parę lat temu ktoś mi go z....bał. Teraz mam sukę, kundla, ale niezwykle podobną do foksteriera - i z charakteru i wyglądu, choć jest parę różnic. Kocham te psy, najbardziej przywiązane, wiecznie wierne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vogiel Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja nie mam ale jakby mial miec to bym tego bral jest wypasiony http://images.google.pl/images?q=beagle&hl...Szukaj+z+Google :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja nie mam ale jakby mial miec to bym tego bral jest wypasiony 1244130[/snapback] Tego ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 buhehehehhe, wlasnie tez cosik tak to obserwowalem... ale nie co do rasy to gral w filmi "maska" nie :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=KOSIARZ=- Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) A ja posiadam 3 letniego Syberiana huskiego B) za jakies miesiac bede miec jeszcze jednego :rolleyes: Inne zdjecia mojeo wilka sa na mojej www na samym dole http://www.nodi.republika.pl/husky.htm Edytowane 29 Stycznia 2005 przez -=KOSIARZ=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ale nie co do rasy to gral w filmi "maska" nie :lol: :? 1244327[/snapback] Nie, w "Masce" grał jakiś terier, nie pamiętam nazwy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ahhhh jo pomylilo mi sie :lol: :P:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) ja mam boksera, rocznik 93 ;] pies w zyciu nie mial kaganca na pysku a zazwyczaj chodzi bez smyczy. http://niemczuk.republika.pl/obrazki/MAX.jpg http://niemczuk.republika.pl/obrazki/maxx.jpg http://niemczuk.republika.pl/obrazki/plum.jpg http://niemczuk.republika.pl/obrazki/plum2.jpg Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montsegur Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja lubie takie psy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Podobny do mojego tylko ja mam krótko wlosego czy jakoś tak nie ma miotly na ogonie :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 najpierw jamnik <wpadl pod samochod w wieku lat 2 ;-( > teraz kundla znajde ktory ma juz 16 lat i wszystkie mozliwe kolory jakie tylko pies moze miec ( najlepsze sa pojedyncze wlosy naja 3 lub wiecej kolorow ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ja się pochwale moim owczarkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ja kocham mojego Rokusia :rolleyes: Owczarek niemiecki, wyglada identycznie jak ten na zielonej trawce pare postow wyzej. Tylko jedno ucho ma "klapniete" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Moja ulubiona rasa jest Husky, po prostu piekne psy. Mam nadzieje ze w przyszlosci beda miec psa tej rasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Z psów to najbardziej lubie Hot Dogi z surówkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 a ja mam pudelka miniaturkę..suczkę.., co to za zmyślna i mądra "bestia" :) a aportuje dopoki nie padnie :) niejedno frisby juz kupowalem..uwielbiem tego psiaka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A ja posiadam 3 letniego Syberiana huskiego B) za jakies miesiac bede miec jeszcze jednego :rolleyes: Inne zdjecia mojeo wilka sa na mojej www na samym dole 1244822[/snapback] piekny tez chcialbym miec takiego. Niestety nasze rodzinne 55 m^2 nie pozwala mi na to :sad: :sad: moze gdyby w Polsce nie bylo zimy to tak ... Mam na mysli tutaj jazde na rowerku z moim pieskiem... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sefi Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam a czy ktos z was zna rase Leonberger? ja tez nie znalem...a od 1.5roku mam takiego. Widzialem wiele psow,ale ten rozwala mnie na atomy wygladem, zachowaniem i charakterem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 :) ja mam Charta Angielskiego co jest sunią i wabi sie Haza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja mam chyba 11 psów :D i wszystkie to są kundle... najlepsze jest to że każde kolejne pokolenie jest inne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...