Gość Michał_misiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja mam cocerspaniela, bardzo fajny piesek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Hmm no będę orygianlny bo nie widziałem w tym wątku tego psa. Owczarek podhalański to mój psiak :D na początku jest taki: potem taki a na końcu tak: Piesek ostry i inteligentny, a do tego ładny :D Mam juz 2 owczarka podh. i jestem big zadowolony. Of course nie jakis mieszaniec tylko rasowiak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Miałem troche psiarni. Kundle, owczarek niemiecki, dog niemiecki - jak mieszkałem w jednorodzinnym jeszcze Póżniej był doberman (ukradli sqrwysyny :angry: ), a teraz jest bokser B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) no wrescie udalo mi sie zeskanowac zdjecia :) tak wiec na poczatek moj poprzedni piesek, niestety juz nie zyje. na zdjeciu w wieku mniej wiecej 10 lat a tutaj nowy piesek mniej wiecej 1,5 roku Edytowane 27 Lutego 2005 przez daFojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Mam psa :-) Rasa Tosa Inu. Login : Tosa, Tosia :-) mala Tosia: troche starsza: z psami to chyba tak jak ze sprzetem ulubione jest to co sie ma ;-) Edytowane 21 Września 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Tydzien temu mojemu jamnikowi sie zmarlo. :cry: :cry: :cry: :cry: Biedaczek zmarl na serce po niecalych 9 latach zycia. :( Ale teraz w chacie jest puuuuusto. Jak znajde czas to wrzuce jakies zdjecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 DOBERMAN. Mam i nie wyobrażam sobie innego. A ma już 11 lat. :cool: :cool: :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ja mam charta angielskiego rasy Whippet (średnio wysoki ;-). Chcecie zdjęcie?...Hm...jestem na tym zdjęciu ze swym psiakiem, więc nie wiem czy się nie przestraszycie :D Aha - moj psiak ma na imię Azir. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ja mam wspaniałego owczarka niemieckiego. te psy są ze*****cie inteligentne i przywiązane do człowieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nowa fotka mojego killera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja miałem jamnika przez ponad 13 lat... A teraz mieszaniec boksera i dobermana... [.::Klik::.] 56k warning Edytowane 26 Września 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A ja mam owczarka niemieckiego...popieram opinię Flo - inteligentne jak mało które... tylko czemu mi się trafił pies z tak mocną osobowością ??...tzw skurczybyk cwaniak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Macie PSY? - Ulubiona rasa???.....Nie mam, mam kota. Ale ulubiona rasa?: Policja... ale osobiscie nie mam, lecz czasem dokarmiam jak mi sie szwenda kilka takich bezpanskich po osiedlu i szczeka. A tak na powage, nie lubie psów rasowych. Dla mnie najlepsze to takie kundelki. Najfajniejsze psy =] Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 (edytowane) Alaskan Malamute, 11 miesięcy ma :) Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie mam, mam kota. Ale ulubiona rasa?: Policja... ale osobiscie nie mam, lecz czasem dokarmiam jak mi sie szwenda kilka takich bezpanskich po osiedlu i szczeka. A tak na powage, nie lubie psów rasowych. Dla mnie najlepsze to takie kundelki. Najfajniejsze psy =] 1612243[/snapback] Rispekt! Też mam kota, a i jeszcze psa - rasy bez rasy, takzwany kundel, z 9 lat emeryt ma ;) edit: AragornPL - zmniejsz fote, troche za duża jest ;) Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja mam Owczarka Niemieckiego Super Psina 2,5 roku ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja mam dwa owczarki : Wira - 5 lar Dega - 1 rok ale Wira strasznie cwana jest ,jak małoktóry pies... Podzielam opinie Flo3 i raven88 ,że ta rasa jest najinteligentniejsza na świecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Widze dużo fotek to i ja dam fotkę mojego psiaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A to moj jurek(juri) i moja............siostra :D fotka troche stara ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nikt rotweilerow nie posiada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ja mam krzyżówkę jamnika z coocer spanielem (bodajże), , ma tendencję do polowania na ptaki :o:...Ostatnio mnie bestia ugryzła.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) ja kocham wszystkie psy ze slodkim pyszczkiem :D ale posiadam w tej chwili jamnika SZORSTKOWLOSEGO zmieszanego z TERIEREM i czyms tam jeszcze :P no poprostu cudo :D Edytowane 20 Września 2005 przez Angelika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jamniki : ) Moje ulubione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jamniki : ) Moje ulubione 1660241[/snapback] Za male sa, czasami potrafie jakiegos na drodze podeptac :D. A mam Bernenskiego psa pasterskiego, jest t krzyzowka Bernardyna, ze szwajcarskim kundlem, czyli psem pasterskim, ktory zagania krowy :wink:. Jak mi kupicie aparat cyfrowy to zrobie mu fotosy :twisted2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Hmm no będę orygianlny bo nie widziałem w tym wątku tego psa. Owczarek podhalański to mój psiak :D na początku jest taki: [imghttp://www.mini-max1.internetdsl.pl/owczarek_podhalanski/jutrzenka_potomstwo/janosik/niebieski1.jpg[/img] potem taki [imghttp://www.pupile.com/pup/images/img_6215.5.jpg[/img] a na końcu tak: [imghttp://www.pupile.com/pup/images/img_6006.1.jpg[/img] Piesek ostry i inteligentny, a do tego ładny :D Mam juz 2 owczarka podh. i jestem big zadowolony. Of course nie jakis mieszaniec tylko rasowiak :D 1281757[/snapback] kurcze ładny jest :D moja dziewczyna ma więc w sumie i ja owczarka kaukaskiego (trochę skundlony) 5 miesięcy straszna zadziora z niego, do tego wbrew temu co się mówi o tych psach on wprost kocha ludzi, nie lubi być sam ciągle by tylko z nami siedział a na spacerze wczuwa się i pilnuje nas jak gdzieś usiądziemy to on też trochę dalej i wypatruje :D wrzuce wieczorem jakieś zdjęcia zdjęcia psiaka taki był na początku tu ma 3-4 miesiące obecnego zdjęcia nie mam ale jest już wiekszy :D Edytowane 21 Września 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Ja jestem szczesliwym posiadaczem 6 miesiecznego Owczarka Beligijskiego Malinois :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A ja mam 2 kundelki.Pierwszy ma juz 12 lat. A 2 ma zaledwie 8 miesiecy i mam juz go dosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Pigmej lol fota twoja rulez. Ale mine ma ten pies :DDD Niezly musi byc. Ja tez mam psa... suke raczej. Sonia sie zwie. Kundel. Spi czasem ze mna w lozku :DD Ale ogolnie spoko jest, slucha ie i w ogole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 [...] mam psa... suke raczej. Spi czasem ze mna w lozku :D [...] 1663433[/snapback] Hehe, i jak Wam jest w tym luzku, nie ladnie B) :rolleyes:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 LOL. Zle mnie zrozumiales :> Spi w "nogach" tzn na koncu lózka... zbereznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...