Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Siemanko... co myslicie o takiej produkcji jak Need for speed: hot pursuit 2 :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ujdzie choc NFS5 byl o niebo lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ja ja oceniam na 6/10 naprawde jestem fanem nfsa i mam czasy na nfs.prv.pl ocemilem ja wysoko bo jestem fanem serii nfs bo bym dal 5/10 druga sprawa : EA olalo pecetowcow spojzcie chociazby na filmiki na ps2 nawet szyby sie tlucza no ale coz zgadzam sie jak najbardziej z KaT-em ze nfs5 bylo lepsze i wedlug mnie byla najlepsza mimo ze nie posiadala trybu hot pursuit ale za to miala klimat , czulo sie ze jestes ''w tym'' no ale coz pozostaje nam tylko poczekac na cos lepszego!! szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Dla mnie NFS4 jeśli chodzi o arcadowe wyścigi jest nie do pobicia,a NFS HS 2 tylko fajny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Dla mnie NFS4 jeśli chodzi o arcadowe wyścigi jest nie do pobicia,a NFS HS 2 tylko fajny :? Dokładnie, NFS HS 2 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Hmm, pograłem dłużej i musze powiedzieć, że niektóre somochody wyglądają nieźle. Wygląd nie jest rewelacyjny, a mimmo to w niektórych miejscach mi przycina. Zauważyłem dziwną rzecz, jak się wjedzie w bandę, to przód samochodu zawsze ściąga w kierunku przeciwnym do kierunku wyścigu i to nie ważne, w którą stronę sie jedzie. No i nie można pojeździć samemu. Jak kupię nowego pada, to wreszcie będzie mi się fajnie grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Zagrałem kilka razy , dostałem fife 03 ani razu nie włączyłem nfs hp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...