Radzio1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Pytanko forumowicze? Moze było może nie nie wiem szukałem lecz nie znalazłem. Posiadam podłaczony do portu Com1 przwodzik do telefonu SE T610 i posiadam do niego oprogramowanie. Przewodzik jest pod USB. Chce podłączyć nowy przewodzik USB do telefonu NOKII. Czy wszystko bedzie grało ze soba by nie było konfliktów prosze o pomoc czy bedzie oki gdy podłacze drugi i jezli bedą konflikty to jak to rozwiazać. Pozdrawiam. ps. kazdy przewodzik pod inny port USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Wszystko powinno być ok. Tylko czemu sam tego nie sprawdziłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Sysak ja to sprawdzałem lecz mialem konflikty w tym sprzecie musze sprobowac jescze raz ale powiem ci tak ten przewodzik od SE t610 mam podlaczony jako COM1 a czy ten Od nokii ustawić jako COM2 i bedzie dzialaalo. Bo jezli tak to oki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...