white__ Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witam wszystkich problem polega na tym iz gry (przycina zmienia kolory albo nic nie wyskauje)ktore chodzily mi na starym ECS juz nie smigaja mi na Gigabyte GA-7VT600P-RZ. Plyte zmienilem gdyz ten ECS mi sie spalil padly kontrolery pamieci na plycie. Procesor zostawilem stary AMD duron 1 GHz pamiec nowa 512 DDR no i grafika GF2 400. Moze ktos mial podobny problem bo ja juz naprawde niemam pomyslu. Moze dodam jeszcze ze stery zapodalem te 44.xx (gdzies przeczytalem ze najlepsze dla tych kart) po wymianie plyty nastapil format. Z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 z gf to sa rozne jazdy. Ja mialem kilka. miedzy innymi z gf 5500 co przy roznych sterach sie inaczej zachowywal. Przy jednych sie wieszal w grach przy innych w filmach przy jeszcze innych sie wieszal kiedy chcial. Zaznacze ze przy swiezo postawionym systemie. Stracilem zdrowie do tych gf. Przesiadlem sie na ATI i zero problemu. Szkoda zdrowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...