Pabloo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zapraszam na stronke kolegi www.angell.hoot.pl/LK.OS i na świetne forum: www.angell.hoot.pl/LK.OS/forum www.lkos.4.pl www.lkos.er.pl Ludzie rejestrujcie się i wchodźcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Hmm, macie problemy z szerokoscia szałtu :> pfff Ja bym banowal za topici z forum na Prezentacjach ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 W FireFoxie strona wygląda strasznie... ... a jeśli to jest dla Ciebie fajne forumm to współczuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam FireFoxa i zeczywiście jest zle ale coceniajcie tez FORUM. Stronka to jest tylko Protfolio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Strona zle wyswietlana w FF =zła strona. Forum > juz wyzszego tego loga na górze nie dało sie zrobic? Czy to jakiś nowy sposób robienai forum "oglądaj logo a jak chcesz forum przewin stronę 4 razy w dół"? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Może rzeczywiście zrobilibyśmy TEMAT: "FORUM - ja też umiem zainstalować!!!". Pablo - jak podajesz stronę to oceniamy wszystko... dlaczego by nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No nie, kolejne forum, po kiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a może by tak osobne podforum "fora dyskusyjne"... gdzie by sobie ludziki pisały :> I tak jeszcze czyszczone jak testowe raz na parę dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mniej więcej o to mi chodziło... MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Za dużo OT by było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Za dużo OT by było ;) 1414884[/snapback] Ale tak to masz zaśmiecone forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...