wieszak Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Tak więc... Lokalizacja: Morena Tak żeby mieć 256 kb/s albo więcej za 50-60 zeta, albo taniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkocz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) wieszak napisał(a): Tak więc... Lokalizacja: Morena Tak żeby mieć 256 kb/s albo więcej za 50-60 zeta, albo taniej:) 1413903[/snapback] Ja nie jestem z Gdańska, ale radzę ci nie pakować się w taniznę jakichś małych firm (w większości radiówek), bo będziesz niezadowolony. Na pewno naczytałeś się tutaj o tego typu łączach (m.in. ja tu wrzuciłem swe 5gr.). Jeśli będziesz miał do wyboru neo albo radio to tylko bierz neostradę. Nie daj się zwieść np. 256kbps w radiu w cenie 128kbps neostrady - jestem pewien, że całościowo te 128 neo będzie lepiej działać niż 256 w radiu. Nawet jeśli na początku będzie dobrze, to później i tak się pogorszy wraz z podłączaniem kolejnych abonentów. Poza tym w neostradzie masz dynamiczne, ale zewnętrzne IP, co jest ważne dla dobrego działania p2p (szczególnie osiołków). Przestrzegam wszystkich przed radiówkami, bo w okolicy mam dwóch tego typu dostawców - z mojego nie jestem zadowolony, a o drugim to już w ogóle nie będę wspominał, bo tam jest tak jakbyś miał modem dial-up, z tą różnicą, że płacisz stałą opłatę. Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Qkocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 potwierdzam znajdz jedną chętnął osobe i bierz neostreade 2 mb/s naprawde świetna sprawa chodzi tak jak ma chodzić rozdziel na 2 osoby wyjdzie Ci 80 zł miesięcznie a necik naprawde pierwsza klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Na morenie masz Hnet Hnet.pl albo multicon.pl. Ja osobiscie mam lacze z hnetu i jestem zadowolony. Multicon podobno jest slabiutki. Sieci osiedlowe maja 1 przewage nad neo albo chello mianowicie siec lokalna. Duzy wybor danych do pobrania no i transfer jest bardzo ladny. W hnecie i multiconie jest tez mozliwosc otrzymania portu zewnetrznego wiec emule itp. bedzie dzialal ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 sztandar napisał(a): potwierdzam znajdz jedną chętnął osobe i bierz neostreade 2 mb/s naprawde świetna sprawa chodzi tak jak ma chodzić rozdziel na 2 osoby wyjdzie Ci 80 zł miesięcznie a necik naprawde pierwsza klasa 1419429[/snapback] Tak tak :) Juz o tym pisalem, ty chyba masz obsesje na punkcie reklamowania Neostrady 2mbit/s, nie wiem czy dlatego ze sam ja masz czy z innego powodu. Jak juz tak reklamujesz to moze zauwaz, ze cyrograf jest na 24 miesiace a nie na rok, jak w kazdej innej. Inaczej nici z tych 80zl na osobe. To juz bym wolal DSL'a wykupic bo tez jest na 2 lata i cena calkiem podobna a szkielet niezalezny i wszystko smiga lepiej niz na Neo. No i limitow brak... Brac na pol to mozna Neo 1024 co najwyzej, w kazdym innym wypadku bardziej oplaci sie DSL lub porzadna kablowka, duzo jest takich. A cyrograf na 24 miesiace w Neo uwazam za smieszny po prostu. Nie lubie kwiecistych porownan z Zachodem ale tam doprawdy nie ma ani jednej takiej oferty, a czesto norma jest umowa na... 30 dni. Lub na czas nieokreslony, bez zadnych kar. I gdyby tak wygladalo Neo 2048 to zgoda, bylaby to dobra oferta. Ale pakowac sie na dwa lata to po prostu afera... w ciagu roku pojawia sie nowe oferty, wlacznie z szybkimi laczami od operatorow GSM, chcialbym widziec miny tych zrobionych w bambuko klientow z umowami na 2 lata. Skad inad wiem, ze Neo 2048 sprzedaje sie fatalnie... nie najlepiej zreszta schodzi tez 1024. Najwiecej ludzi ma zwykle Neo128 i Neo512. I poniekad slusznie, bo topic wiecej niz 100zl miesiecznie w lacze to albo glupota albo nadmiar gotoweczki i brak glowki na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...