Dante17 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Ma zamiar w niedalekim czasie kupić monitor LCD. Samsung 710T i 1730P odpowiadają mi cenowo. Według was który z nich jest lepszy? Może jest jeszcze jakiś inny monitor w podobnej cenie, który zasługuje na uwagę. Napiszcie co o tym sądzicie. Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Dante17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante17 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Aha jeszcze jedno: czy różnca między DVI, a analogowym złączem w jakości jest bardzo duża? Bo jak nie to może kupić Samsunga SyncMaster 710N ? Jak uważacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starygil Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4c47...45f4c3137343050 ja kupiłem tego !!! Polecam jest super !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante17 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Bo ja wiem po parametry to ma prawie takie same jak LG 1730P, albo 1730B, płaci się w nim tylko za wygląd (a nie przeczę, że jest odjazdowy :) !) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante17 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Postawiłem na LG, ale czy to dobry wybór to się jeszcze okaże. Narazie jestem zadowolony. Oczy przestały boleć i wogóle wizualnie nawet ładnie się prezentuje. Obraz żyleta (na DVI). Trochę małe kąty widzenia, ale jak się ustawi odpowiednio monitor to wszystko gra. Ogólnie polecam tego LCDka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 710t moge osobiscie polecic. Mam juz pól roku i sprawuje sie wysmienicie. Narazie brak padlaków, smużenie znikome, bardzo ładny obraz. Złego słowa narazie nie powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...