Skocz do zawartości
M.K

Medieval: Total War

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnio w moje łapki wpadł Medievaluate.Gra cudowna ale brak w niej polskich napisow. Bardzo to przeskadza w rozgrywce ( moja znajomosc ANG jest duzo ponizej przecietnej). Jezeli ktos wie skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plik tekstowy w umozliwiajacy zamiane jezyka lub sam go zrobil prosze o przeslanie go na emalie. Z gory THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ostatnio w moje łapki wpadł Medievaluate.Gra cudowna ale brak w niej polskich napisow. Bardzo to przeskadza w rozgrywce ( moja znajomosc ANG jest duzo ponizej przecietnej). Jezeli ktos wie skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plik tekstowy w umozliwiajacy zamiane jezyka lub sam go zrobil prosze o przeslanie go na emalie. Z gory THX.

Chyba nie ma jeszcze patcha polonizującvego gre ani nic nie da się z tym zrobić, tylko zasiąść do tej wspaniałej gry (sam opanowałem prawie całą europe na poziomie 3)

TA GRA JEST ZAJEB>>>>ISTA 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do polonizacji nie jest potrzebny zaden patch. Trzeba jedynie przetłumaczyc napisy w pliku chyba ANG, ktory jest w katalogu LOC. Podobnie bylo w szogunie z tym ze tam plik POL juz byl i wystarczylo go podmienic za ANG i polkie napisy byly :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mamm problem z ta gra gdyz posiadam orgianalna w 100 % gre i i mnie z niej wywala pap kompa 1.7 ghz karta graf GF 5500 i 256 RAM DDR system win XP problem dokladnie polega na tym ze se gram gram i gram a tu nagle bum wywyala mnie do windowsa i nic a ostatnio to sie tylko wlaczy gra a jak chce wczytac gre lub dac nowa gre to mnie wywala zaladuje sie do konca i wywala do windowsa poradzcie wy moze cos bedziecie wiedziec :/ PLX PROSZE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś spędzałem mnóstwo czasu nad tą grą i pamiętam że gdzieś jest spolszczenie do tej gry. Nie jest ono w postaci patcha tylko właśnie sa to przetłumaczone napisy w pliku .ANG i do tego była nawet polska czcionka. A gra jest/była naprawde fajna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krucjata - z tego co pamietam, to trzeba miec zbudowany odpowiedni budynek.

Ekskomunika - nie pamietam za dobrze, ale sprobuj wyslac emisariusza do Panstwa Koscielnego celem poprawy stosunkow.

Swoja droga, szkoda, ze temat papieza jest potraktowany tak po macoszemu - fajnie by bylo, jakby mozna bylo posadzic wlasnego papieza i samemu rozdawac ekskomuniki, ew. miec na tyle duze wplywy w PK, zeby moc o tym decydowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi