Stinky Winky Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam nastepujacy problem, chcialbym podlaczac w prosty sposob dysk twardy do kompa, tak zeby przy czestym zmienianiu go nic sie nie psulo. Myslalem nad jakas obudowa podlaczana pod usb. A co wy byscie mi doradzili??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metapas Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam nastepujacy problem, chcialbym podlaczac w prosty sposob dysk twardy do kompa, tak zeby przy czestym zmienianiu go nic sie nie psulo. Myslalem nad jakas obudowa podlaczana pod usb. A co wy byscie mi doradzili??? 1414519[/snapback] polecam kieszeń lub dysk zewnętrzny pod USB pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stinky Winky Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a jakiej firmy kieszenie sa dobre?? bo sie w ogole nie orientuje a nie chce kupic bubla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 :wow: - kieszeń - to chyba najoczywistrze i najprostrze wyjście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_kb Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Kupuj kieszeń jaką chcesz.Aby tylko miał ATA taki sam jak twój dysk lub większy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...