Filip Golarz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam laptopa z grafiką intela z tv outem na s-video. Podłączam go do tv za pomoca kabla s-video - chinch który mam od geforca 2mx i nie działa. We właściwościach karty graficznej na zakładce devices niemam telewizora jest tylko notebook. Czu to musi być jakiś inny kabel czy o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam laptopa z grafiką intela z tv outem na s-video. Podłączam go do tv za pomoca kabla s-video - chinch który mam od geforca 2mx i nie działa. We właściwościach karty graficznej na zakładce devices niemam telewizora jest tylko notebook. Czu to musi być jakiś inny kabel czy o co chodzi? 1414529[/snapback] Musi byc dokladnie taki kabel jaki jest gniazdo... Najlepiej dopasowac na miescu w sklepie, albo poszukac a allegro porzadnego kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Tzn jaki? Do rożnych kart sa różne przejściówki czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tzn jaki? Do rożnych kart sa różne przejściówki czy jak? 1414839[/snapback] No dokladnie... Fajnie, ze w koncu ruszyles glowa... :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Musi byc dokladnie taki kabel jaki jest gniazdo...gniazda wyglądają identycznie jest chyba pewien standart czy nie? No dokladnie... Fajnie, ze w koncu ruszyles glowa... :P :mur: 1415268[/snapback] Dziwi mnie to trochę bo jeżeli sygnał wyjściowy s-video jest w obu kartach jest taki sam- nie chodzi o jakość tylko o rodzaj , typ, standart (chyba że nie jest) to na ile różnych sposobów można go podpiąć pod chinch, Możliwości chyba niema zbyt wiele tym bardziej że w w orginalnym kabelku jaki widziałem na necie niema jakiś dodatkowych urządzeń. Chodzi mi już teraz o ciekawość zresztą na necie jest wiele uniwersalnych kabli s-video - chinch Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Filip Golarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...