Mkoval02 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jak w temacie mam dylemat od paru dni poluje na karte gf fx5200 nie mam pewnosci czy lepiej miec wiecej pamieci 128MB 64Bit czy mniej pamieci 64Mb a 128Bit , narazie jeszcze jestem kiepski w kartach grafiki czytam o tym od paru dni ale nie jestem pewien. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 najpierw bity a potem ilosc ramu, i lepiej poluj na jakas mocniejsza grafe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkoval02 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Dzieki za odpowiedz, karta jest dla dzieciakow ciotki pracuja na sempronie 2200 wiec chyba wystarczy im taka karta jak fx5200 64MB 128 bit do podstawowych gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wydaje mi sie ze lepiej zrobisz inwestujac w Radeona 9550 128bit/128MB cena podobna a wydajnosc wieksza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 wiedzialem ze jak pojawi sie wyrazenie nowa karta+5200 to bedzie re w postaci 9550. :wink: tez chcialem to zapostowac ale cos mnie wstrzymalo. moze fraza ze to ma byc dla dzieciakow? moze nie sa tak wymagajacymi graczami :wink: tylko ze tego radka trzeba podkrecic. nie lepiej 4ti jakies wyrwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkoval02 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No wlasnie zastanawialem sie nad gf4 ti ale chyba gf fx jest lepszy a co do radeon kumpel wspomnial cos z komatybilnoscia w stosunku do gier a nie chcial bym sie czaly czas zjawiac u ciotki i cost tam poprawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No wlasnie zastanawialem sie nad gf4 ti ale chyba gf fx jest lepszy a co do radeon kumpel wspomnial cos z komatybilnoscia w stosunku do gier a nie chcial bym sie czaly czas zjawiac u ciotki i cost tam poprawiac 1415370[/snapback] 4ti zje tego fx'a cztery razy a potem z głodu pójdzie szukac inneho shitu;] nie ma sie co zastanawiac , 4ti. jak dobrze popatrzysz to kupisz ją za kolo150-160ziko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkoval02 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Rzeczywiscie masz racje co do tego fx5200 porownuja go do gf4 mx http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...rce_fx5200.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jakos mam radeona i nie ma poroblemow z zadna gra wiec jakies [ciach!]ly ci kumpel wciska, 4ti moze i zje 5200 i 9550 ale nie ma obslugi dx9.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkoval02 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No fakt gf4 ti nie obsluguje direct 9.0, ale co nie ma zadnych problemow z ati jezeli chodzi o gry? bo teraz zaczelam polowac na gf4 ti 4200 bo jednak jest duzo lepszy od fx5200 (mimo ze fx ma directx9.0) wedlug ocen oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...