Mikelos Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 witam razem z winda startuja mi trzy programiki: zone alarm, avast i autoconnect (do neo+) a pytanie brzmi czy dasie ustalic kolejnosc ich uruchamiania? bo chcialbym zeby najpierw szedl antywir potem firewall i na koncu autoconnect. moze nie jest t jakis duzy problem a pytam glownie z ciekawosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 własnie napisałem cos takiego Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell") Myshell.Run("program1.exe") WScript.Sleep 5000 Myshell.Run("program2.exe") WScript.Sleep 5000 Myshell.Run("program3.exe") Dodatkowo 5 sekund przerwy między uruchomieiem nastepnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jestem pod wrazeniem... :blink: bede jeszcze pod wiekszym jesli mi powiesz jak tego uzyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Wklejasz to do notatika, zamiast nazw programX.exe podstawiasz sciezki/nazwy swoich programów, zapisujesz z rozszerzeniem VBS, wrzucasz do autostartu, wyrzucasz z autostartu oryginalne wpisy programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 teraz wyjde na kompletnego debila... jak to wrzucic do autostartu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 teraz wyjde na kompletnego debila... jak to wrzucic do autostartu? 1415071[/snapback] Coś w tym jest. :-P (joke, of course) Ścieżka do autostartu: [c:]\Documents and Settings\Twój profil\Menu Start\Programy\Autostart\ To jest zwykły katalog, z którego Windows startuje programy, albo linki do programów. Wystarczy tam wkopiować skrypt vbs i usunąć linki do programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 to co zle zrobilem jesli pojawia mi sie taki komunikat? wpisalem to: Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell") Myshell.Run("dslmon.exe") WScript.Sleep 2000 Myshell.Run("ashDisp.exe") WScript.Sleep 2000 Myshell.Run("zlclient.exe") WScript.Sleep 2000 Myshell.Run("AutoConnect.exe") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Sproboj podac pelna sciezke, np "C:\Program Files\Autoconnect\Autoconnect.exe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Sproboj podac pelna sciezke, np "C:\Program Files\Autoconnect\Autoconnect.exe". 1415413[/snapback] sprobowalem - jest ten sa komunikat jakies propozycje? i jeszcze jedno: jak sie pozbyc tego okna bo za kazdym razem zaptaszam zeby nie wyskakiwalo a i tak sie pojawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...