Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wymiencie wszystkie znane Wam mozliwosci/sposoby odpalenia DOS`a majac na HDD system WinXP w komputerze nie posiadajacym FDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 virtual pc :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Z płyty CD(daje mozliwosc normalnego wykorzystania dosa nakomputerze). Emulatory pc(do uruchamiania programów które nie chodzą pod xp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 dosbox?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Z płyty CD(daje mozliwosc normalnego wykorzystania dosa nakomputerze). Emulatory pc(do uruchamiania programów które nie chodzą pod xp). 1415177[/snapback] Powinno sie dac z plyty ale nie widzi mi HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Bo pewnie masz na HDD system plikow NTFS a tego normalny dos nie widzi niestety. Sa chyba jakies drivery specjalnie, ale nie jestem pewien (pod W98 jest, bo sam uzywalem kiedys) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mam na kompie instalke bootowanej dyskietki ktora uruchamia DOSa z obsluga NTFS. Wiem ze ty nie masz flopa wiec moze znajdziesz cos takiego na jakiejs plycie z oprogramowaniem typu Hiren's Boot Cd lub cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 A czy mozna uruchomic w takim razie HDD z NTFS na win98SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Sam odczyt bez problemu(ntfs for win98). Z zapisem jest troche gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Hiren's BootCD 5.0 (znany takze jako startowy_dysk_naprawczy) ma taki programik, gdzie ktory widzi NTFS pod DOS, ale nie wiem czy mozna zapisywac. Zawsze mozesz sobie nagrac bootowalne CD.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash17 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tutaj wszystko znajdziesz http://www.bootdisk.com/ poszukaj plików do nagrania bootowalnej płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...