Plumpi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000. Możecie mi pomóc w dokonaniu właściwego wybory ?? Chciałbym wiedzieć czy duża jest rużnica wydajności pomiędzy GF-em a ATI ?? Wszyscy mają R8500 a mnie na takiego nie stać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sorry za błędy hehe:), ale nie jestem sobą dziś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Weź lepiej używanego GF2 GTS lub TI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 2mx tak do 200 zl od MSI to extra ja mam i pacz jak sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Cytat Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000. Możecie mi pomóc w dokonaniu właściwego wybory ?? Chciałbym wiedzieć czy duża jest rużnica wydajności pomiędzy GF-em a ATI ?? Wszyscy mają R8500 a mnie na takiego nie stać :( Hmm... a ile chcesz na nią wydać? Używana czy nowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zdecydowanie GF2MX400/GF2Ti (zależy od kasy), R7000 nie ma nawet T&L i kiepską wydajność która nadaje się tylko do pasjansa w windowsie :wink: . Jedna uwaga jak bedzesz kupowac GF2MX400 musi to być wersja ze 128bitową szyną do pamięci(bardzo ważne :!: )np. Prolink polecam powinien byc dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Zależy ile chcesz na nią wydać. Może lepiej parę złotych dorzucić i jakiegoś R7500LE kupić? Są całkiem niedrogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 O, na www.popland.pl i www.simmtech.pl masz pełnego R7500 za 279zł! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Dzięki, za osąd. Myśle że nie wydam na grafe więcej niż 200zł bo mija to się z moim celem. I Tak bede miał dużą poprawę wydajności w porównaniu do tego co teraz mam :) Thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 To w sumie najlepiej będzie jak dolozysz 20-30zł i kupisz R7500LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 walnija sobie takiego mx jak moj i podkreceniu osiaga wydajnosc gf2ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Cytat walnija sobie takiego mx jak moj i podkreceniu osiaga wydajnosc gf2tiheheheheheheehheheheheheheheheh no qrde ehheheheeh chyba troszke przesadzasz jak jusz to slabszego gtsa ale TI!!!!! heeheheheheheheh tak se tłumacz;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Cytat Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000...piszesz ze tylko 200zl ale jak dorzucisz kase za obecna karte i dodatkowo z 50zl to moze sie wyrobisz na Radeona 7500 od Sapphire skoro jestes z Poznania to mozesz sie pofatygowac do Komputronika i obejzec to "cudo" http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=730 (tylko zobacz czy ma taktowania jak w opisie - bo juz 1 opinnia ze nie jest - ale w Komputroniku zmienaja czesto asortyment a nie zmieniaja opisow wiec moze jest taka jak w opisie) - jezeli tak to za cene GF2MX400 masz karte o osiagach zblionych do GF2Ti i o niebo lepszym TV-OUT - powinna sie spoko podkrecic 230@250 dla rdzenia i 220(440)@250(500) dla pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 gts a ti z odpowiednim numerkiem to tylko zmiana nazwy i nic poza tym wyniki mowia same za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Cytat gts a ti z odpowiednim numerkiem to tylko zmiana nazwy i nic poza tym wyniki mowia same za siebie ty chyba cczegos niewiesz roznica w taktowaniu gts a ti dla rdzenia to 50mhz a dla pamieci prawie 100mhz i co ty gadasz ze to prawie to samo zrob z gtsa Ti to bedziesz dobry... ale ty przecierz z mx robisz TI wiec co to dla cie bie ............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...