Skocz do zawartości
Plumpi

>>> Mint ATI 7000 64MB TV-Out Vs. GeForce2 MX400 64

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000. Możecie mi pomóc w dokonaniu właściwego wybory ?? Chciałbym wiedzieć czy duża jest rużnica wydajności pomiędzy

GF-em a ATI ?? Wszyscy mają R8500 a mnie na takiego nie stać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000. Możecie mi pomóc w dokonaniu właściwego wybory ?? Chciałbym wiedzieć czy duża jest rużnica wydajności pomiędzy  

GF-em a ATI ??  Wszyscy mają R8500 a mnie na takiego nie stać :(

Hmm... a ile chcesz na nią wydać? Używana czy nowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie GF2MX400/GF2Ti (zależy od kasy), R7000 nie ma nawet T&L i kiepską wydajność która nadaje się tylko do pasjansa w windowsie :wink: . Jedna uwaga jak bedzesz kupowac GF2MX400 musi to być wersja ze 128bitową szyną do pamięci(bardzo ważne :!: )np. Prolink polecam powinien byc dobry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

walnija sobie takiego mx jak moj i podkreceniu osiaga wydajnosc gf2ti

heheheheheheehheheheheheheheheh

no qrde ehheheheeh chyba troszke przesadzasz jak jusz to slabszego gtsa ale TI!!!!! heeheheheheheheh tak se tłumacz;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam mały dylemacik, chce sobie zmienić grafe i nie wiem co bedize lepsze GF2 czy ATI 7000...

piszesz ze tylko 200zl ale jak dorzucisz kase za obecna karte i dodatkowo z 50zl to moze sie wyrobisz na Radeona 7500 od Sapphire

skoro jestes z Poznania to mozesz sie pofatygowac do Komputronika i obejzec to "cudo"

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=730

(tylko zobacz czy ma taktowania jak w opisie - bo juz 1 opinnia ze nie jest - ale w Komputroniku zmienaja czesto asortyment a nie zmieniaja opisow wiec moze jest taka jak w opisie) - jezeli tak to za cene GF2MX400 masz karte o osiagach zblionych do GF2Ti i o niebo lepszym TV-OUT - powinna sie spoko podkrecic 230@250 dla rdzenia i 220(440)@250(500) dla pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

gts a ti z odpowiednim numerkiem to tylko zmiana nazwy i nic poza tym wyniki mowia same za siebie

ty chyba cczegos niewiesz roznica w taktowaniu gts a ti dla rdzenia to 50mhz a dla pamieci prawie 100mhz i co ty gadasz ze to prawie to samo zrob z gtsa Ti to bedziesz dobry... ale ty przecierz z mx robisz TI wiec co to dla cie bie .............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...