Martinii Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam, Kupilem sobie notebook'a i teraz zastanawiam sie jak polaczyc go z moim komputerem stacjonarnym. Raz ze chcialbym wymieniac dane (szybko), a dwa korzystac z Internetu. Mysle czy nie kupic karty sieciowej bezprzewodowej. Tylko czy to zalatwi obie sprawy? Np. notebook ma nagrywarke DVD, ale niestety brak wyjscia TV-out. Komp stacjonarny polaczenie z TV ma. Czy po zdecydowaniu sie na rozwiazanie Wi-Fi istnialaby mozliwosc, abym korzystal z odtwarzacza DVD, a obraz przesylal przez komp. stacjonarny na TV? Odnosnie Internetu - korzystam z modemu kablowego polaczonego z kompem przez USB. Czy do korzystania na notebook'u z Internetu wystarczy HUB USB? Prosze o pomoc i propozycje rozwiazan. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariatta Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam ten sam problem mam nadajniki wi-fi komputery sie widza jednak nie moge ustanowic polaczenia internetowego pare osob sie juz z tym meczylo jednak nie dalo rady (niestety) wiec jak bedzie cos wiadomo to rowniez z mila checia skorzystam z porady pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macaj Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 juz opisywałem ten problem pod tym adresem.. ;) wystarczy poszukać troche.. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=123112 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...