Angelo666 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam! Mam zamiar kupić ww. playerka i nie wiem jak wygląda sprawa z jakością dźwięku, zasilaczem, akumulatorkami... no i przede wszystkim jaka awaryjność... W specyfikacji znalazłem same ogólniki... Ewentualnie jakiego innego playerka w podobnej cenie, może nawet niższej, polecacie? Proszę o wygłaszanie opinii... Pozdro Angelo666 Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Angelo666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nie kupuj tego widziałem to i powiem ze jest do niczego nie działa ze zwykłymi bateriami i czesto sie wyłacza jakos dziwieku jest beznadziejna szkoda pieniedzy kumpel wyrzuciał go przez okno:) dokładnie ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo666 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) A co innego proponujesz?? patrzyłem jeszcze na watsona mcd 7550 i nawet całkiem fajny playerek jak na mój gust... Pozdr Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez Angelo666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...