wierzbiks Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Sprzedaje Geforca fx5700 Mój budrzet wyniesie 0koło 600zł na nową karte Wiem ze istnieja karty w wersji budzetowej które da sie odblokowac potoki tak aby tworzyły wyższy model nawet taki za 2000zl Mam Agp 8x Myslałem o geforce 6200 ale po odblokowaniu karty nalezało by ją podkrecic i pewnie zmienic chłodzenie A podkrecenie tez wiąże sie z ryzykiem Czy ta karta przd podkreceniem byla by lepsza od mojej sterej 5700 czy nie? Moze sa jeszcze inne takie "magiczne" karty, a moze ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiegoś radeona Najlepiej aby taka karte wystarczylo odblokowac i nie podkrecac tylko czy zmieszcze sie w cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wiem ze istnieja karty w wersji budzetowej które da sie odblokowac potoki tak aby tworzyły wyższy model nawet taki za 2000zl Skomentuje to jednym słowem BUHAHAHA !!! a co do tego 6200 to powinjen bycnieznacznie wydajniejszy od 5700 a co do porkrecania to nie mam takiej pewnosci ze sie uda na 100% zrobi 6200@6600 w ver. AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak masz 600zl to bierz to http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...products_id=315 i sie nie zastanawiaj :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Poszukaj na "jakiejś aukcji" 6800LE (najlepiej od jakiegoś pewniaka) z mozliwościa odblokowania potoczków, kup i używaj do woli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Poszukaj na "jakiejś aukcji" 6800LE (najlepiej od jakiegoś pewniaka) z mozliwościa odblokowania potoczków, kup i używaj do woli :D 1416184[/snapback] Ja nie wiem ale co widze Twoje posty to wszedzie kazdemu wciskasz to samo :mur: Rozumie ze trafiles dobrze i masz wydajna karte za mala kase ale kolega ma 600zl slownie szescset zlotych :-| Jezeli znajdziesz modowalnego 6800le za taka kase to prosze o linka :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 9800pro i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ja nie wiem ale co widze Twoje posty to wszedzie kazdemu wciskasz to samo :mur: Rozumie ze trafiles dobrze i masz wydajna karte za mala kase ale kolega ma 600zl slownie szescset zlotych :-| Jezeli znajdziesz modowalnego 6800le za taka kase to prosze o linka :D pozdrawiam 1416489[/snapback] Uwierz mi że na Ebayu jest tego troche w tej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Uwierz mi że na Ebayu jest tego troche w tej cenie. 1418330[/snapback] Na Polskim czy zagranicznym? I jeżeli tak to podaj linka to i ja skorzystam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Widzę, że nie chce Ci się jednak podac żadnej takiej aukci wiec ja podam. Kto zainteresowany niech licytuje, aktualna cena 220 zł GeForce 6800 LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Widzę, że nie chce Ci się jednak podac żadnej takiej aukci wiec ja podam. Kto zainteresowany niech licytuje, aktualna cena 220 zł 1418387[/snapback] To nie tak że mi sie nie chce, tylko nie siedze całymi dniami przy kompie - robota nie głupota, robić też trza czasami... Ale widze że sobie dobrze poradziłeś - tak trzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Aukcja zakończyła sie wynikiem: € 180,00 Około 691,40 zł* Czyli jeżeli ktoś brał udziałz POlski i wygrał to ma farta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...