ksiądz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam. 1) szukałem i nie znalazłem... (do tych co tylko umieją poradzić: "wiesz co to szukajka")- bez urazy 2)chciałem zrobić kabelek z końcówką LPT podłączoną do kompa a na drugim końcu USB żeby podłączyć flashdrive czy drukarke czy też IrDe 3)to stary komp; chyba celeron 333 wiec nie ma USB 4)a może kupić USB na śledziu i podłączyć pod motherbard; o ile się da???? 5)jeżeli tak to jak??? (potrzebna aktualizacja biosu???) Proszę o odpowiedzi i dziekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat3 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 tak sie raczej nie da. przynajmniej nie slyszalem o zadnych adapterach lpt <=> usb. sa to calkiem ine interfejsy i raczej nic z tego. jak juz to pkt 4 poze wypalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Punkt 4 to wlasnie najmniej mozliwy, bo skoro plytka nie ma wyjscia zwyklego, to nie sadze, zeby bylo takie miejsce na plycie. Najlepiej zobaczyc w instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Kup po prostu Kontroler PCI USB 2.0 np. http://allegro.pl/show_item.php?item=49115118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 kontroler to najlepsze i chyba jedyne wyjście w tym przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jest taki kabelek, tylko on kosztuje bagatelna sume, bo az 49 PLN http://sklep.proline.pl/shop.php?prodid=50...45f4e415f555342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Dokladnie, bierz adapter pod PCI, bo wyjdzie najtaniej ;) Podlaczysz najwiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wielkie dzięki za porady! Jeden kolega napisał, że istnieje taki babelek więc pewnie gdzieś w sieci poniewiera się jakiś schemacik takiego kabelka - chętnie sam bym zrobił:) Może ktoś zna stronkę z takimi schematami - kiedyś miałem adres do tego typu strony ale zagubił się. Hmm... popatrze na tego złoma w wolnym czasie i zobacze co sięda zrobić. Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...