mmardok Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ... posiada jakieś zabezpieczenie przed przegrzaniem sie proca ?? Chodzi mi o to, że np. jak wentylatorek sie skopie i proc osiągnie np. 80 stopni, to płyta wyłącza kompa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ... posiada jakieś zabezpieczenie przed przegrzaniem sie proca ?? Chodzi mi o to, że np. jak wentylatorek sie skopie i proc osiągnie np. 80 stopni, to płyta wyłącza kompa ?tak posiada BTW wystarczy wejsc na strone solteka i poczytac specyfikacje mobo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a można to jakoś ustawić ? czy temperatura powyzej ktorej wylaczy kompa, jest z góry ustalana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a można to jakoś ustawić ? czy temperatura powyzej ktorej wylaczy kompa, jest z góry ustalana ? z tego co pamietam to ustwiasz sobie w biosie przy jakiej temp ma sie komp wylaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a można to jakoś ustawić ? czy temperatura powyzej ktorej wylaczy kompa, jest z góry ustalana ? z tego co pamietam to ustwiasz sobie w biosie przy jakiej temp ma sie komp wylaczyc Dzięki za pomoc A na ile proponujesz ustawisz temp. ? mam durona 1300 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a można to jakoś ustawić ? czy temperatura powyzej ktorej wylaczy kompa, jest z góry ustalana ? z tego co pamietam to ustwiasz sobie w biosie przy jakiej temp ma sie komp wylaczyc Dzięki za pomoc A na ile proponujesz ustawisz temp. ? mam durona 1300 :) ja bym ustawil na jakies 60* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...