NewbieGRACZ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jest to moim zdaniem super odstresowująca gra. Zero myślenia, tylko idzesz żołnierzykiem (jednym z czterech), a z prawej strony pojawiają się przeciwnicy, chociaż w MS3 także zachodzą z lewej. Pograć w tą grę można w salonach gier z automatami albo jak kto chce ściągnąc z Neta emulator i potrzebny ROM. Dzielcie się swoimi opiniami, wrażeniami lub dawajcie sobie porady o tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jest to moim zdaniem super odstresowująca gra. Zero myślenia, tylko idzesz żołnierzykiem (jednym z czterech), a z prawej strony pojawiają się przeciwnicy, chociaż w MS3 także zachodzą z lewej. Pograć w tą grę można w salonach gier z automatami albo jak kto chce ściągnąc z Neta emulator i potrzebny ROM. Dzielcie się swoimi opiniami, wrażeniami lub dawajcie sobie porady o tej grze. 1415539[/snapback] Co tu dużo mówić - ta gra nie dość że jest klasykiem, to jeszcze rewelacją. Takie moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Fajna gierka grałem we wszystkie częśći po kolei to był maraton polecam gierke :D a jak była na automatach to kolejki że hoho. wszyscy czekali aby ktoś ukończył i bossa rozwalił jak kolo grał w ostatniąplanszę to taki tłum jak nigdy a jak ukończył to odrazu wiadomość na całe osiedle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 no to wyobrazcie sobie malowniczy wyjazd z moją lubą (oraz kumplem i jego panną) do "wsi" zwanej tuczno ... jeziorko , las , namiocik te sprawy - luzik ... dochodzimy do pewnego osrodka i ...stoi sobie automacik Metal slug`a na to my "eee moment dziewczyny poczekajcie" ... i oboje po garsc zetonow ... :P coz ... ta gra to klasyka :) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Mam wszystkie czesci i nawet msie dzisiaj snila :) Gra ma tylko 1 wade - fatalne zakonczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 sam kupe kasy na tym wydałem ale udałi mi sie na automatach przejśc za jednym zyciem :lol: ! denerwuje mnie tylko ze sie przycina jak jest wielki napór żołnierzyków ! mnie osobiście podoba sie najbardziej 2 czesc !plansza z mumiami :lol: bardzo przyjemna gierka ! jednak najlepiej gra sie we 2osoby na automatach gdy sie przykładasz zeby za szybko wrzuconej złotówki nie stracić :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Jednak i tak najlepsze automatowki to Dark Seal i Snow Bros i tu nie ma prawa sie ze mna nikt nie zgodzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25601 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 He to ja polecam moją strone o Metal slugu Metal slug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Pamiętam, byl juz temat o Metalu. W sumie calkiem nie dawno. Genialna gierka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...