Skocz do zawartości
NewbieGRACZ

Metal Slug

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to moim zdaniem super odstresowująca gra. Zero myślenia, tylko idzesz żołnierzykiem (jednym z czterech), a z prawej strony pojawiają się przeciwnicy, chociaż w MS3 także zachodzą z lewej. Pograć w tą grę można w salonach gier z automatami albo jak kto chce ściągnąc z Neta emulator i potrzebny ROM.

Dzielcie się swoimi opiniami, wrażeniami lub dawajcie sobie porady o tej grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to moim zdaniem super odstresowująca gra. Zero myślenia, tylko idzesz żołnierzykiem (jednym z czterech), a z prawej strony pojawiają się przeciwnicy, chociaż w MS3 także zachodzą z lewej. Pograć w tą grę można w salonach gier z automatami albo jak kto chce ściągnąc z Neta emulator i potrzebny ROM.

Dzielcie się swoimi opiniami, wrażeniami lub dawajcie sobie porady o tej grze.

1415539[/snapback]

Co tu dużo mówić - ta gra nie dość że jest klasykiem, to jeszcze rewelacją.

Takie moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna gierka grałem we wszystkie częśći po kolei to był maraton polecam gierke :D a jak była na automatach to kolejki że hoho. wszyscy czekali aby ktoś ukończył i bossa rozwalił jak kolo grał w ostatniąplanszę to taki tłum jak nigdy a jak ukończył to odrazu wiadomość na całe osiedle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to wyobrazcie sobie malowniczy wyjazd z moją lubą (oraz kumplem i jego panną) do "wsi" zwanej tuczno ... jeziorko , las , namiocik te sprawy - luzik ...

dochodzimy do pewnego osrodka i ...stoi sobie automacik Metal slug`a na to my "eee moment dziewczyny poczekajcie" ... i oboje po garsc zetonow ... :P coz ... ta gra to klasyka :)

B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam kupe kasy na tym wydałem ale udałi mi sie na automatach przejśc za jednym zyciem :lol: ! denerwuje mnie tylko ze sie przycina jak jest wielki napór żołnierzyków ! mnie osobiście podoba sie najbardziej 2 czesc !plansza z mumiami :lol: bardzo przyjemna gierka ! jednak najlepiej gra sie we 2osoby na automatach gdy sie przykładasz zeby za szybko wrzuconej złotówki nie stracić :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi