Skocz do zawartości
Hubert

GeForce 2 MX- overclocking ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Bonk nie pamietam ale wiem ze porownywalem kopa w 3dmarkoo i bylo czuc mozno

Hubert zainstaluj sobie nvmaxa i bedziesz mial ta zakladke w sterach ale ja z niej nei korzystam bo mi sie suwaki konczyly zato w nvmaxie nigdy bardzo go polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A... i jeszcze jedno na 3DMarku dostaje 1487 pkt na podklreceniu a bez tego to 1387 ;)

To przy taktowaniu 233/186 :?: Jak tak to baaaaaaaarrrrrrrrdzzzzzzzzoooooo :wink: mało, ja na swoim mam taki wynik bez OC a na 175/183 mam 1667 :mrgreen: (wien że to niewiele ale jak na MX200 to całkem...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam ze to i tak dobry wynik - ale ja ze swoich pamiątek też wiele nie wycisne, nawet po naklejeniu radiatorów, ale kręć core, mój idzie na 240 spoko tylko ze ja mam MX 400, ale twoj też powinien - tylko zmień program /w riva tunerze jest dłuższa skala/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojego gf2 mx200 32 SDRAM wykrecilem na 175@252, pamieci 143@222 co daje mi 2x tyle 3dmarkow co bez podkrecania,

chlodzenie: zwykle 2stronne moge zalatwic fotki na jutro (dzisiaj ide na wybory i nie zdaze skoczyc po aparat do firmy(tam zostawilem))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mojego gf2 mx200 32 SDRAM wykrecilem na 175@252, pamieci 143@222 co daje mi 2x tyle 3dmarkow co bez podkrecania,

chlodzenie: zwykle 2stronne moge zalatwic fotki na jutro (dzisiaj ide na wybory i nie zdaze skoczyc po aparat do firmy(tam zostawilem))

To naprawdę dobry wynik :) Jeśli możesz to koniecznie wrzuć te fotki (ew. wyślij mi je na priv, jestem ciekaw jak wyglada to "cudo" które się tak swietnie kręci :P )

Ps. jakiej firmy to karta:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nikt nie zauwazyl jak sie moje "cudo" ;) kreci 175@260 Nawet idzie kilka MHz wiecek tylko ze w niektorych grach ma drobne przeklamania. A w windowsie bez wlaczania gier spokojnie mozna jechac na rdzeniu ponad 300MHz!! i zero problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...