fsopolonez Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mam athlona 2000xp= bn 0026 [1,67ghz] :-P i mam na nim 64 stopnie dlaczego kupilem nalepsza paste i coller master gdzie muj kupel ma taki sam cpu i coller i on ma 33 stopnie co ma zrobic procesor nie jest podkreany :mur: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 1. Masz źle założone to chłodzenie (za dużo/za mało pasty albo cooler zamontowany odwrotnie i nie przylega idealnie do rdzenia). 2. Możesz mieć też ukruszony rdzeń w procesorze, przez co temperatura jego pracy wzrasta. 3. Kolejną przyczyną różnego podawania temperatur mogą być różne odczyty przez płyty główne. Ty możesz mieć inną płytę, kumpel inną. Jedna z nich może przekłamywać wskazania (albo nawet i obie). 4. Kumpel ma niższą temperaturę, bo może ma lepszą cyrkulację powietrza w obudowie, u niego ciepłe powietrze ma którędy uciekać... Różne są te przyczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsopolonez Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 dzieki spradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsopolonez Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 sprawdziBem i wiez bylo zmalo pasty i komputer mialem wkocie rozebralem i ulrzylem kable i wstresie i p godzine pracy mam jusz 42 stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Mało pasty albo jak ponownie zakładałes wentyl to go założyłeś dokładnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...