Mlodyx Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 * PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 AlCu+ * PENTAGRAM FREEZONE QV-100 AlCu+ * PENTAGRAM FREEZONE QC-80 Cu Procesor P4 socket 775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 najwiekszy :P czyli * PENTAGRAM FREEZONE QVC-100 AlCu+ tylko czy ci sie zmiesci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodyx Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nom własnie nie wiem czy się zmieści bo obudowa jest Modecoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 sorry dobiero doczytalem ze te wieksze sa AlCu sorrki ale w tej materii nie bede sie wypowiadal :P zeby nie bylo.. ja mam 92 Cu i w porownaniu do boxowego chlodzenia jest o 10* nizej :D a przy uzyciu progsa to w idle jest spadek o 20* w porownaniu do boxa :) a co do bierzenia to robisz sobie kawalek np. sznurka o dlugosci polowy srednicy czyli dla FREEZONE QVC-100 AlCu linka o dlugosci ok 6cm i bierzesz od srodka proca obkrecasz do okola jak nie zawadzi to jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...