P!otrek 1983 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 :? Dlaczego IE6 w WinXP PL SP1 nie wczytuje na stronach internetowych wszystkich obrazków? Zwłaszcza pomija te małe. Np. elementy grafiki strony. Niektóre małe obrazki dostępne są tylko po kliknięciu na nich i z menu wybraniu "Pokaż obraz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 mam ten sam problem, myslalem ze to ja mam cos nie tak ale widze ze nie tylko jednak ja... poki co nie wiem czemu tak sie dzieje, jak klikne na takim obrazku Pokaz Obrazek to sie zaladuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Może to jakaś nowa porąbana optymalizacja ładowania stron w IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Olej IE6, wgraj nakładkę NetCaptor i wszystko będzie OK a nawet szybsze otwieranie stron. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Olej IE6, wgraj nakładkę NetCaptor i wszystko będzie OK a nawet szybsze otwieranie stron. :lol: Beznadziejna recepta, ale spróbowałem i dzieje się to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ludzie na innych forach też nie wiedzą jak na to zaradzić. :? http://www.ozoneasylum.com/Forum1/HTML/005597.html http://www.dslreports.com/forum/remark,437...winme~mode=flat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...