Larcz Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 sprawa wyglada tak: jest sobie laptopik(troszke arhaiczny bo 486:) zenith data system NTB0005 i posiada nieznane mi haslo w biosie czy ktos moze wie jak to usunac? wszelkie sposoby wchodza w rachube ps. jak chcecie zaproponowac wyjecie bateri to napiszcie gdzie ona jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie no a skąd go masz może kradziony bo jakim cudem nie znasz hasła jak go masz legalnie... Co do jego likwidacji to niech się wypowiedzą bardziej kompetentne osoby laptopy to nie moja działka...Pozdrowionka(z tego co pamiętam to taki temat już był ) Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez maczeta10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nie no a skąd go masz może kradziony bo jakim cudem nie znasz hasła jak go masz legalnie... Co do jego likwidacji to niech się wypowiedzą bardziej kompetentne osoby laptopy to nie moja działka...Pozdrowionka(z tego co pamiętam to taki temat już był ) 1416346[/snapback] Daruj sobie w takim razie takie odpowiedzi... Proponuje poszukac manuala serwisowego... Moze sie uda. Niestety z tym pasciem stycznosci nie mialem osobistej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nie no a skąd go masz może kradziony bo jakim cudem nie znasz hasła jak go masz legalnie... 1416346[/snapback] a kto by cos takiego kradl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larcz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 kradziony nie kradziony takie sa uroki internetowych licytacji ps prawdopodobnie haslo jest zapisane na pamieci flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Daruj sobie w takim razie takie odpowiedzi... Proponuje poszukac manuala serwisowego... Moze sie uda. Niestety z tym pasciem stycznosci nie mialem osobistej. 1416483[/snapback] ------No przecież sobie darowałem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...