Sheep Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Witam wszystkich!!! Mam kilka problemów.Mianowicie pierwszy to z tyskiem twrdym. Mam hdd Seagate 40 GB na ktorym plomba troche sie zdarla...:) I niestety podczas formatowania występują badsektory. 2. Mam mb Epox 8Kta3+Pro i Xp 1600+. Dziś go przekręciłem na 1600Mhz i wszystko dziala do drugiego uruchomienia. Wtedy pokazuje sie system znalazl blad w rejestrze aby go naprawis wcisnij ok... itd itd. 3. Moja grafa GF2 GTS jest jakis noname i slabo sie kreci. Z tego co wiem to powinien przynajmniej na pamiatkach wykrecic 380 i da sie tak zrobic ale gdy wlacze GTA3 to po kilku minutach zawiesza sie ( chyba ma slabe pamieci ... ) Prosilbym o jakies rady na temat plytki 333 pod amd bo chcialbym sobie zmienic. Oczywiscie jak najlepsze mb do krecenia. Zeby chociaż 166 wykrecil na magistrali. I ostatnie. W jednym z CHIP'ow widzalem wykres jak sie podkrecaj athlonki xp. 1600+ wedlug overlocker.com mozne na maxa wykrecic na 1850Mhz a 1800+ mozna wykrecic na 2,2 gh. Co otym sadzicie. Czy warto puki jeszcze moj procek jest cos wart ( ma on dopiero tak ze dwa miechy ) zmieniac go na 1800+. Mielo byc to ostatnie pytanie ale jeszcze cos mi sie przypomniało. Zamierzam kupic GF3 Ti200 , za jakąś rozsądną cenę ( mam kolegów ktorzy tym handluja ) ale nie wiem ktory bedzie najlepszy pod wzgledem wydajnosci , jakosci i podkrecania. Dzięki za wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Prosilbym o jakies rady na temat plytki 333 pod amd bo chcialbym sobie zmienic. Oczywiscie jak najlepsze mb do krecenia. Zeby chociaż 166 wykrecil na magistrali.jest pare postow nizej topic o mobo na kt 333 :!: I ostatnie. W jednym z CHIP'ow widzalem wykres jak sie podkrecaj athlonki xp. 1600+ wedlug overlocker.com mozne na maxa wykrecic na 1850Mhz a 1800+ mozna wykrecic na 2,2 gh. Co otym sadzicie. Czy warto puki jeszcze moj procek jest cos wart ( ma on dopiero tak ze dwa miechy ) zmieniac go na 1800+.IMHO nie oplaca sie Mielo byc to ostatnie pytanie ale jeszcze cos mi sie przypomniało. Zamierzam kupic GF3 Ti200 , za jakąś rozsądną cenę ( mam kolegów ktorzy tym handluja ) ale nie wiem ktory bedzie najlepszy pod wzgledem wydajnosci , jakosci i podkrecania. Dzięki za wszystko Gainward (polecam :P ) albo Winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jak sie troche zdarla to moze w serwisie przyjma, najwyzej warunkowo. 2. Jak pokazuje jakis blad to znak, ze proc jest niestabilny. Zwieksz troche napiecie. 3.A masz radiatorki na pamieciach? Swojego mx'a - patrz podpis. Tez noname - najtanszy jaki byl. Dobra plytka na KT333 to a Asus A7V333 i Gigabyte (dokladnie nie pamietam jaki model). A co do Asusa to zawyza temperature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jak sie troche zdarla to moze w serwisie przyjma, najwyzej warunkowo. 2. Jak pokazuje jakis blad to znak, ze proc jest niestabilny. Zwieksz troche napiecie. 3.A masz radiatorki na pamieciach? Swojego mx'a - patrz podpis. Tez noname - najtanszy jaki byl. Dobra plytka na KT333 to a Asus A7V333 i Gigabyte (dokladnie nie pamietam jaki model). A co do Asusa to zawyza temperature. tak ale ja juz dalem napiecie na 1,85. Co prawda mam jeszcze manualne nawet +0,5v ale cykam sie troche. Swietnie podkreciles tego mx. ja niestety nie mam zadnych radiatorkow ale chyba sobie skombinuje od qpmla. jak muslisz. wyciagne 380mhz ( ale zeby stabilnie dzialal ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 aha a asusa a7v333 mialem przez jakis tyddzien i nie podoba mi sie jego bios. wolalbym juz microstara kt3 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Jeśli chodzi o GF'a to wybierz Gainwarda ma świetną wydajność i extra się podkręca mój bez modyfikacji chłodzenia wykręca się z 175400 na 250550 Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 a co do dysku to mam dla tego problem bo jak wezma warunkowo to nie wiem ile beda trzymac. czy ktos juz oddawal warunkowo??? i ile bede czekal na zwrot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Chcialbym sie spytac o konfiguracje tych co maja pamiatki 133. Bo dzis krecilem antka mojego i chodzil stabilnie ( puscilem program ktory obciaza ) i doszedl do 48 po 30 min. ale gdy puscilem 3dmarka2001se to mi sie po kilku sekundach zawieszal.Napiecie na pamieciach podwyzszylem o 0,2 i dalej wychodzil do windowsa podczas marka. Coś myślę że to wina taktowania pci , agp itp??? co o tym sadzicie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...