pawel.agh Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 IMIR Jednak mysle, że "diód". Może do Miodka napiszemy maila :) Pleksę ciąłes zwykłą piłką czy może jakims bardziej zaawansowanym narzędziem? Ciekawy masz zasilacz, jak na taki konfig i jeszcze wc... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 foxwq1 - pojedz z jakas grawerka na budzie i zrob matowe krawedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 @foxwq1 Ten zasilator pasiv leci ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Sam mam taka bude i bardzo ładnie wyglada ale napracować sie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Obudowa jest super a co do tych ,,DIÓD'' to może lepiej napisać 8 x dioda :blink: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Koleeeeego - mamy taką opcję 'EDYTUJ' - radzę nauczyc się korzystania z tej opcji. Radzę też pisać posty o troszkę wyższym poziomie - zaniżasz poprzeczkę na Tweaku tymi bzdetami... Jak widać głupota nie boli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxwq1 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 zavader napisał(a): Koleeeeego - mamy taką opcję 'EDYTUJ' - radzę nauczyc się korzystania z tej opcji. Radzę też pisać posty o troszkę wyższym poziomie - zaniżasz poprzeczkę na Tweaku tymi bzdetami... Jak widać głupota nie boli... 1728146[/snapback] Rozumiem, właśnie usunąłem moje bzdety z tego tematu - po co mam zaniżać poprzeczkę na tym forum? RACJA. Uczę się również pisać posty na wyższym poziomie, jak sie nauczę to może napisze coś w jakimś poście, albo moze własny temat założe?? Co do jednego się tylko nie zgadzam. Jednak coś mie zabolało bo myślałem że to forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum. Pozdrawiam wszystkich moderatorów i łaskawie prosze o nie zawieszanie konta. Tomasz Lis ps. Do napisania odpowiedzi skłoniło mnie ostatnie zdanie moderatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 moim zdaniem DIOD... najlepiej piszcie po prostu LED :]... jesli wierzyć goglom to dla hasła: - diod = 483.000 stron - diód = 21.800 stron Jelsi wierzyć "polonistom" z WORDa to word podświetla DIÓD jako błedny wyraz.. a diod uznaje za poprawny. Już pare razy chciałem poorzmawiac o tym z miodkiem, żeby mieć prawie absolutną pewnosć ze mówi się DIOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Panowie jak sie pleksa porysuje to da sie to wypolerowac . Juz ktos wczesniej wymienil nazwe tego specyfiku. Łaczenie pleksy mozna zrobic w dwojaki sposob. Albo poscinac krawedzie na 45 stopni (jesli ma ktos dostep do plotera lub pily stołowej ) lub bok skejac z krawedzia, ewentualnie mozna gdzies dac male srubki.(uprzednio nagwintowac plexi) Kostek nie dawac bo szpeca . Z pleksy 4lub 5 obudowa bedzie sztywna. A juz najlepsza obudowa bedzie taka ktora sie dokladnie wymierzy wszystkie dziury na karty i zlacza i napedy i taki rysunek techniczny zaniesc na ploter frezujacy lub laser . Efekt gwarantowany ze wszystko ze soba bedzie pasowac idealnie o ile dokladnie wymierzylismy. Plus jak gdzies juz kiedys wspomnialem grawerka na boku obudowy calosc podswietlona i efekt murowany. Ale niestety to sa koszty przedewszystkim wycinania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...