Skocz do zawartości
Piotrek from the block

Obudowa Z Plexi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Koleeeeego - mamy taką opcję 'EDYTUJ' - radzę nauczyc się korzystania z tej opcji.

Radzę też pisać posty o troszkę wyższym poziomie - zaniżasz poprzeczkę na Tweaku tymi bzdetami...

Jak widać głupota nie boli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zavader napisał(a):

Koleeeeego - mamy taką opcję 'EDYTUJ' - radzę nauczyc się korzystania z tej opcji.

Radzę też pisać posty o troszkę wyższym poziomie - zaniżasz poprzeczkę na Tweaku tymi bzdetami...

Jak widać głupota nie boli...

1728146[/snapback]

Rozumiem, właśnie usunąłem moje bzdety z tego tematu - po co mam zaniżać poprzeczkę na tym forum? RACJA. Uczę się również pisać posty na wyższym poziomie, jak sie nauczę to może napisze coś w jakimś poście, albo moze własny temat założe??

Co do jednego się tylko nie zgadzam. Jednak coś mie zabolało bo myślałem że to forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum.

Pozdrawiam wszystkich moderatorów i łaskawie prosze o nie zawieszanie konta.

Tomasz Lis

ps. Do napisania odpowiedzi skłoniło mnie ostatnie zdanie moderatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem DIOD... najlepiej piszcie po prostu LED :]...

jesli wierzyć goglom to dla hasła:

- diod = 483.000 stron

- diód = 21.800 stron

Jelsi wierzyć "polonistom" z WORDa to word podświetla DIÓD jako błedny wyraz.. a diod uznaje za poprawny.

Już pare razy chciałem poorzmawiac o tym z miodkiem, żeby mieć prawie absolutną pewnosć ze mówi się DIOD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak sie pleksa porysuje to da sie to wypolerowac . Juz ktos wczesniej wymienil nazwe tego specyfiku.

Łaczenie pleksy mozna zrobic w dwojaki sposob. Albo poscinac krawedzie na 45 stopni (jesli ma ktos dostep do plotera lub pily stołowej ) lub bok skejac z krawedzia, ewentualnie mozna gdzies dac male srubki.(uprzednio nagwintowac plexi) Kostek nie dawac bo szpeca . Z pleksy 4lub 5 obudowa bedzie sztywna.

A juz najlepsza obudowa bedzie taka ktora sie dokladnie wymierzy wszystkie dziury na karty i zlacza i napedy i taki rysunek techniczny zaniesc na ploter frezujacy lub laser . Efekt gwarantowany ze wszystko ze soba bedzie pasowac idealnie o ile dokladnie wymierzylismy. Plus jak gdzies juz kiedys wspomnialem grawerka na boku obudowy calosc podswietlona i efekt murowany. Ale niestety to sa koszty przedewszystkim wycinania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi