pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Pomyślałem sobie zrobie 3dmarka ale tak ze każdy test zrobi dwa razy wo pcjach to sie ustawia a tu taki bajer że za tym drugim razem wynik w fps jest wyższy a wynik końcowy dał mi roznice 600ptk czyli7106. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No mówiłem ci kiedyś że im więcej razy powturzy 3Dmarka tym lepszy ma wynik a czemu ????????????? Spytaj się heńka on wie bo już oddawna zna ten trik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Tak downiew nie chodzi mi o lepszyt wynik tylko czemu za drugim razem fps-ów kjest więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Tak kłamie, i to w żywe oczy. Kiedyś powiedział mi, że jesteś fajny, a zaraz potem rzuciła mnie dziewczyna! 3DMark to penis ! ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Tak downiew nie chodzi mi o lepszyt wynik tylko czemu za drugim razem fps-ów kjest więcej Mnie się wydaje, że za drugim razem FPSuff jest więcej poniewż komputer już nie ładuje do pamięci textur itp itd ............. bo większość rzeczy została jeszcze w pamięci - i nie jest tracony czas ( użycie proca) na załadowanie ich tam znowu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...