dobo Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam! Chcialem zasiegnac waszej opini o tych antenkach, bo mysle ze ktos z was juz ich moze uzywac. Antene dookolna prawdopodobnie bede bral taka: wasserman dookolna 15dBi Anteny kierunkowe zastanawiam sie u kogo brac, moze u ktoregos z tych dwoch?: - wasserman 15-18dBi kierunkowa helikalna -siata100 YAGI 17dBi Jeżeli znacie jakies dobre antenki w podobnych cenach to tez napiszcie!! Z gory dzieki za wszystkie posty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ja kupilem od siata100 juz 3 anteny - moge polecic sa b. dobrze wykonane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdario41 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Nie kupuj od gościa z Trzebiatowa . Ja dostałem dzisiaj i chciałem zdeptać dziadostwo. Zobacz jego komentarze neutralne , całkowicie się z nimi zgadzam.\ Antena robiona na kolanie , mogę podesłać fotki jak chcesz. Kupiłem 6DB a w rzeczywistości niema 3DB , poprostu podłączyłem i miałem słabszy sygnał niż z mojej stacjonarnej 3db. Skłoniło mnie to do rozebrania tej tandety i mało nie zemdlałem. Połączenie ekranu kabla przewinięte na około podstawy anteny , nie przylutowane , nasmarkane klejem na gorąco , no i najważniejsz wymiary elementów nie zgadzają się z obliczeniami . Kupisz piętnaście db a będziesz miał 5 db. Ostrzegam wszystkich , gość robi na tym fortunę . ps.Napisy na antenie zwykła kalkomania , rura pcv ze sklepu hydraulicznego . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) to juz nie pierwsza taka opinia, ludzie na allegro wystwiaja czesto pozytywa za pozytywa, lub za szybkie zalatwienie transakcji niekoniecznie biorac pod uwage zgodnosc opisu ze stanem faktycznym... ...a co do antenek wasserman - chwytliwa nazwa i fake generalnie z tego co mozna wyczytac w sieci osobiscie jestem zdania ze taka antene warto zrobic samemu, zwlaszcza ze widzialem juz nawet zrobione ze zwyklej plasitkowej puszki pod instalacje elektryczna Edytowane 31 Maja 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...