lori129 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam! Mam problem z legalną wersją 3DMark 2001 SE, a dokładniej to pisze, że 3DMark niemoże zainicjować mojego akceleratora 3D :angry: Moja karta jest w podpisie, wcześniej chodził mark, a teraz jakiś wał, instalowałem różne sterowniki i dalej to samo. System to WinXP + SP2, a stery w wersji 61.77, wie ktoś może co jest przyczyną?? P.S Czytałem na strone madonion FAQ, ale coś nieznalazłem odpowiedzi :sad: W załączniku jest screen całego komunikatu który się wyświetla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 odpal dxdiag (zakladka ekran) i zobacz czy masz wlaczona akceleracje na karcie. wlasciwosci ekranu (rozwiazywanie problemow) sprawdz czy jest wlaczone przyspieszenie sperzetowe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Przyśpieszenie jest, testy DirectDraw oraz Direct3D przechodzą OK, z małym wyjątkiem, podczas testu DX7 wyskakuje, że został naciśnięty klawisz, a wcale nie był, natomiast DX8 i DX9 OK. W podsumowaniu po testach nie ma informacji o błedzie z wyjątkiem DX7, że zakończony przed czasem. P.S Half-Life 2 chodzi normalnie, także z grami wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...